Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recipes - culinary Exclusive: Recipes sauces

Соус из сухих грибов Sauce from dried mushrooms

100 г сушеных грибов, 2 ст. 100 grams of dried mushrooms, 2 tbsp. л. l. муки, 2 ст. flour, 2 tbsp. л. l. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. butter, 3 small onions, vegetable oil, salt, fresh herbs, sour cream.

100 г сушеных грибов 100 grams of dried mushrooms
2 ст. 2 tbsp. л. l. муки flour
2 ст. 2 tbsp. л. l. сливочного масла butter
3 небольшие луковицы 3 small onions
растительное масло oil
соль, свежая зелень Salt, fresh green
сметана cream

Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить. Washed mushrooms, soak in cold water for 6 hours, then cook in same water, not salt. Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего). Fry the flour in the butter and dissolve in 3 cups mushroom broth (hot). Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин. Cook on low heat, stirring occasionally, 15 min. Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы. Bulbs clear, finely chop and fry, adding sliced mushrooms. Положить все в соус, перемешать. Put all the sauce, mix well. Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить. Add a little sour cream and chopped herbs, salt and boil.

Соус подавать к мясу, макаронам. Sauce apply to meat, pasta.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты соусов Section recipes sauces Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact