News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Соус из сухих грибов Sauce from dried mushrooms100 г сушеных грибов, 2 ст. 100 grams of dried mushrooms, 2 tbsp. л. l. муки, 2 ст. flour, 2 tbsp. л. l. сливочного масла, 3 небольшие луковицы, растительное масло, соль, свежая зелень, сметана. butter, 3 small onions, vegetable oil, salt, fresh herbs, sour cream.100 г сушеных грибов 100 grams of dried mushrooms 2 ст. 2 tbsp. л. l. муки flour 2 ст. 2 tbsp. л. l. сливочного масла butter 3 небольшие луковицы 3 small onions растительное масло oil соль, свежая зелень Salt, fresh green сметана cream Промытые грибы замочить в холодной воде на 6 ч., потом сварить в этой же воде, не солить. Washed mushrooms, soak in cold water for 6 hours, then cook in same water, not salt. Муку обжарить в сливочном масле и растворить в 3 стаканах грибного бульона (горячего). Fry the flour in the butter and dissolve in 3 cups mushroom broth (hot). Варить на слабом огне, помешивая, 15 мин. Cook on low heat, stirring occasionally, 15 min. Луковицы очистить, мелко нашинковать и обжаривать, постепенно добавляя нарезанные грибы. Bulbs clear, finely chop and fry, adding sliced mushrooms. Положить все в соус, перемешать. Put all the sauce, mix well. Добавить немного сметаны и мелко нарезанной зелени, посолить и прокипятить. Add a little sour cream and chopped herbs, salt and boil. Соус подавать к мясу, макаронам. Sauce apply to meat, pasta. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |