Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты соусов Recipes - culinary Exclusive: Recipes sauces

Соус «Парусник» Sauce "Sailboat"

100 мл рыбного бульона, 1 ст. 100 ml of fish broth, 1 tbsp. л. l. сливочного масла, 1 ст. butter, 1 tbsp. л. l. муки, 1 маленькая луковица, 1 маленькая морковь, 1 ст. flour, 1 small onion, 1 small carrot, 1 tbsp. л. l. томатной пасты, соль, кетчуп. tomato paste, salt, ketchup.

100 мл рыбного бульона 100 ml fish stock
1 ст. 1 tbsp. л. l. сливочного масла butter
1 ст. 1 tbsp. л. l. муки flour
1 маленькая луковица 1 small onion
1 маленькая морковь 1 small carrot
1 ст. 1 tbsp. л. l. томатной пасты tomato paste
соль, кетчуп salt, ketchup

Приготовить рыбный бульон , процедить. Prepare the fish broth, drain. Мелко нарезать морковь и лук и спассировать в масле. Finely chop carrots and onions and spassirovat in oil. Затем добавить муку с пастой, немного пожарить и положить в бульон. Then add the flour paste, a little fire and put in the broth. Прокипятить, посолить и протереть соус. Boil, add salt and rub with sauce. Охладить и после этого добавить по вкусу кетчуп. Cool and then add ketchup to taste.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты соусов Section recipes sauces Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Купить prepared fish sauce|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact