News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Соус «Птичье молоко» Sauce "Bird's milk"1 стакан свежего молока, 2 ст. 1 cup milk, 2 tbsp. л. l. муки, 2 ст. flour, 2 tbsp. л. l. сливочного масла, сметана, соль, зелень. butter, sour cream, salt, herbs.1 стакан свежего молока 1 cup milk 2 ст. 2 tbsp. л. l. муки flour 2 ст. 2 tbsp. л. l. сливочного масла butter сметана cream соль salt зелень greens Муку обжарить в масле и развести горячим молоком. Flour and fry in oil diluted with hot milk. Вливать молоко постепенно и варить, постоянно помешивая. Pour the milk gradually and cook, stirring constantly. Варить примерно 15 мин, посолить и охладить. Cook for about 15 minutes, add salt and cool. Затем можно по вкусу добавить сметану и зелень. You can then add to taste sour cream and fresh herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |