News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Соус к рыбе Sauce for fish400 г грибов, 50 г муки, 50 г оливкового масла, 200 г майонеза, 200 г сметаны, 200 г горчицы. 400 g mushrooms, 50 grams of flour, 50 g of olive oil, 200 g of mayonnaise, 200 g sour cream, 200 g of mustard.400 г грибов 400 g mushrooms 50 г муки 50 g flour 50 г оливкового масла 50 g of olive oil 200 г майонеза 200 g mayonnaise 200 г сметаны 200 g sour cream 200 г горчицы 200 g mustard Лук и грибы поместить в кастрюлю с водой и сварить. Onions and mushrooms to put in a pot with water and boil. Процедить полученный бульон. Strain the resulting broth. Теперь смешать грибы с мукой и поместить в процеженный бульон. Now mix the mushrooms with flour and put in the strained broth. Поварить еще немного, добавить сметану, майонез и горчицу. Cook a little longer, add sour cream, mayonnaise and mustard. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |