News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Пудинг грибной с луком Mushroom and onion pudding500-600 г свежих грибов, 5 средних картофелин, 6 шт. 500-600 g of fresh mushroom, 5 medium potatoes, 6 pcs. репчатого лука, onions,растительное масло, соль, сметана (майонез). vegetable oil, salt, sour cream (mayonnaise). 500-600 г свежих грибов 500-600 g of fresh mushrooms 5 средних картофелин 5 medium potatoes 6 шт. 6 pcs. репчатого лука onions растительное масло oil сметана или майонез sour cream or mayonnaise соль salt Свежие вымытые грибы порезать достаточно крупно, посолить и обжарить на растительном масле. Fresh mushrooms washed cut large enough, add salt and fry in vegetable oil. Пережарить отдельно мелко порезаный репчатый лук. Overcook individual small porezany onions. Картофель помыть и порезать тонкими кольцами. Wash the potatoes and slice thin rings. В глиняную чашку или углубленную кастрюлю, смазанную растительным маслом укладывать слоями жаренные грибы, лук и ломтики картофеля. In an earthenware bowl or depth pan, greased laid layers of fried mushrooms, onions and sliced potatoes. Картофель посолить. Potatoes salt. После того, как выложите второй слой картофеля, посолить и смазать его сметаной или майонезом. After Lay a second layer of potatoes, salt and grease it with sour cream or mayonnaise. Выложить третий слой грибов, лука и картофеля, смазать сметаной или майонезом, запекать в духовке 45 минут при температуре 220-230 С. Put a third layer of mushrooms, onions and potatoes, sour cream or mayonnaise to grease, bake in oven for 45 minutes at a temperature of 220-230 C. Подавать с солеными огурчиками. Serve with pickles. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |