Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mushroom and onion pudding Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Пудинг грибной с луком Mushroom and onion pudding

500-600 г свежих грибов, 5 средних картофелин, 6 шт. 500-600 g of fresh mushroom, 5 medium potatoes, 6 pcs. репчатого лука, onions,
растительное масло, соль, сметана (майонез). vegetable oil, salt, sour cream (mayonnaise).

500-600 г свежих грибов 500-600 g of fresh mushrooms
5 средних картофелин 5 medium potatoes
6 шт. 6 pcs. репчатого лука onions
растительное масло oil
сметана или майонез sour cream or mayonnaise
соль salt



Свежие вымытые грибы порезать достаточно крупно, посолить и обжарить на растительном масле. Fresh mushrooms washed cut large enough, add salt and fry in vegetable oil.




Пережарить отдельно мелко порезаный репчатый лук. Overcook individual small porezany onions.


Картофель помыть и порезать тонкими кольцами. Wash the potatoes and slice thin rings.


В глиняную чашку или углубленную кастрюлю, смазанную растительным маслом укладывать слоями жаренные грибы, лук и ломтики картофеля. In an earthenware bowl or depth pan, greased laid layers of fried mushrooms, onions and sliced potatoes. Картофель посолить. Potatoes salt.








После того, как выложите второй слой картофеля, посолить и смазать его сметаной или майонезом. After Lay a second layer of potatoes, salt and grease it with sour cream or mayonnaise.


Выложить третий слой грибов, лука и картофеля, смазать сметаной или майонезом, запекать в духовке 45 минут при температуре 220-230 С. Put a third layer of mushrooms, onions and potatoes, sour cream or mayonnaise to grease, bake in oven for 45 minutes at a temperature of 220-230 C.




Подавать с солеными огурчиками. Serve with pickles.


Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact