News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Куриные котлеты с грибами Chicken cutlets with mushrooms1 курица, грибы (сушеные) - 200-250 г, 1 луковица, соль - по вкусу, растительное или сливочное масло для жарки. 1 chicken, mushrooms (dried) - 200-250 g, 1 onion, salt - to taste, oil or butter for frying.1 курица 1 chicken грибы (сушеные) - 200-250 г mushrooms (dried) - 200-250 g 1 луковица 1 onion соль - по вкусу salt - to taste растительное (сливочное) масло для жарки vegetable (butter) Oil for frying Приготовить фарш из курицы. Prepare minced chicken. Грибы сушеные отварить, мелко порезать и поджарить с мелко нарезанным луком, немного посолить. Boil dried mushrooms, chopped and fried with finely chopped onion, a little salt. В фарш, посоленный по вкусу, положить грибы, как начинку в пирожки, сформовать котлеты. In minced meat, salted to taste, put mushrooms as the filling in pies, preformed patties. Пожарить на сковороде с обеих сторон в разогретом растительном или сливочном масле. Fry pan on both sides in hot oil or butter. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |