Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Chicken cutlets with mushrooms Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recipes - culinary Exclusive: main dishes recipes: poultry

Куриные котлеты с грибами Chicken cutlets with mushrooms

1 курица, грибы (сушеные) - 200-250 г, 1 луковица, соль - по вкусу, растительное или сливочное масло для жарки. 1 chicken, mushrooms (dried) - 200-250 g, 1 onion, salt - to taste, oil or butter for frying.

1 курица 1 chicken
грибы (сушеные) - 200-250 г mushrooms (dried) - 200-250 g
1 луковица 1 onion
соль - по вкусу salt - to taste
растительное (сливочное) масло для жарки vegetable (butter) Oil for frying

Приготовить фарш из курицы. Prepare minced chicken. Грибы сушеные отварить, мелко порезать и поджарить с мелко нарезанным луком, немного посолить. Boil dried mushrooms, chopped and fried with finely chopped onion, a little salt. В фарш, посоленный по вкусу, положить грибы, как начинку в пирожки, сформовать котлеты. In minced meat, salted to taste, put mushrooms as the filling in pies, preformed patties. Пожарить на сковороде с обеих сторон в разогретом растительном или сливочном масле. Fry pan on both sides in hot oil or butter.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recipes main dishes: Poultry Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact