News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Цыпленок, жаренный в сухарях Chicken, fried in breadcrumbs1 крупный или 2 небольших цыпленка, 5 ст. 1 large or 2 small chicken, 5 st. ложек тертых белых сухарей, 3 ст. tablespoons grated white bread crumbs, 3 tbsp. ложки муки, 1 яйцо, соль, 4 ст. flour, 1 egg, salt, 4 tablespoons. ложки растительного масла. tablespoons vegetable oil.1 крупный или 2 небольших цыпленка 1 large or 2 small chicken 5 ст. 5 tablespoons. ложек тертых белых сухарей tablespoons grated white bread crumbs 3 ст. 3 tbsp. ложки муки flour 1 яйцо 1 egg соль salt 4 ст. 4 Art. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil Разделить цыпленка на 4 порции, посолить, обвалять в муке, обмакнуть в яйцо, а затем обвалять в сухарях. Divide chicken into 4 servings, salt, roll in flour, dip in egg, then roll in breadcrumbs. Обжарить на сильном огне до золотистого цвета, влить 3-4 ст. Fry over high heat until golden brown, pour 3.4 st. ложки воды, накрыть крышкой, дожарить на слабом огне. tablespoons water, cover, dozharit on low heat. Когда цыпленок будет почти готов, снять крышку, дать воде испариться, поджарить так, чтобы образовалась хрустящая корочка. When chicken is almost ready, remove the lid, give the water to evaporate, roast, so that formed crisp. Подавать с молодым картофелем и салатом из огурцов со сметаной. Serve with new potatoes and cucumber salad with sour cream. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |