Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Chicken, fried in breadcrumbs Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recipes - culinary Exclusive: main dishes recipes: poultry

Цыпленок, жаренный в сухарях Chicken, fried in breadcrumbs

1 крупный или 2 небольших цыпленка, 5 ст. 1 large or 2 small chicken, 5 st. ложек тертых белых сухарей, 3 ст. tablespoons grated white bread crumbs, 3 tbsp. ложки муки, 1 яйцо, соль, 4 ст. flour, 1 egg, salt, 4 tablespoons. ложки растительного масла. tablespoons vegetable oil.

1 крупный или 2 небольших цыпленка 1 large or 2 small chicken
5 ст. 5 tablespoons. ложек тертых белых сухарей tablespoons grated white bread crumbs
3 ст. 3 tbsp. ложки муки flour
1 яйцо 1 egg
соль salt
4 ст. 4 Art. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil

Разделить цыпленка на 4 порции, посолить, обвалять в муке, обмакнуть в яйцо, а затем обвалять в сухарях. Divide chicken into 4 servings, salt, roll in flour, dip in egg, then roll in breadcrumbs. Обжарить на сильном огне до золотистого цвета, влить 3-4 ст. Fry over high heat until golden brown, pour 3.4 st. ложки воды, накрыть крышкой, дожарить на слабом огне. tablespoons water, cover, dozharit on low heat. Когда цыпленок будет почти готов, снять крышку, дать воде испариться, поджарить так, чтобы образовалась хрустящая корочка. When chicken is almost ready, remove the lid, give the water to evaporate, roast, so that formed crisp. Подавать с молодым картофелем и салатом из огурцов со сметаной. Serve with new potatoes and cucumber salad with sour cream.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recipes main dishes: Poultry Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact