Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Meat in French Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: meats

Мясо по-французски Meat in French

1 кг лука, 1 кг мяса, 200 г сыра, майонез, соль, перец по вкусу. 1 kg onions, 1 kg of meat, 200 g of cheese, mayonnaise, salt and pepper to taste.

1 кг лука 1 kg onions
1 кг мяса 1 kg of meat
200 г сыра 200 g cheese
майонез mayonnaise
соль, перец по вкусу salt and pepper to taste



Мясо порезать на кусочки, среднего размера, посыпать солью и перцем. The meat cut into pieces, medium size, sprinkle with salt and pepper.


Сыр натереть на мелкой терке. Cheese grate.


Лук порезать тонкими полукольцами. Onions cut thin half-rings.


В глубокий противень (не смазаный) уложить половину порезаного лука. In a deep baking pan (no blur) to lay half porezanogo onions.


Сверху плотно выложить кусочки мяса. Top tightly lay slices of meat.


Далее выложить оставшийся лук и смазать майонезом. Then lay out the remaining onions and lubricated with mayonnaise.


Сверху посыпать тертым сыром. Is sprinkled with grated cheese.


Накрыть крышкой и поставить в духовку на 15 минут, пока не расплавится сыр. Cover and bake in the oven for 15 minutes, until cheese melts. Затем крышку снять и запекать еще 45 минут при температуре 230 С. Then remove the lid and bake another 45 minutes at 230 C.




Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recipes main dishes: meats Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Мясо по французски|мясо по французски рецепт с фото|мясо по французски рецепт|culinar.su/how-to-roast-a-piece-of-meat/мясо по французски|мясо по французски в духовке|как готовится мясо по французски|meat in french|мяса по французски|мясо по-французски рецепт с фото|мясо по-французски|recipe meat in french|мясо по французски рецепт фото|рецепт meat in french|meat in french recept|мясо по французски рецепты с фото|meat to french|french meat|meat in fкench|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact