Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fish, "On the crest of a wave" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: fish

Рыба «На гребне волны» Fish, "On the crest of a wave"

500 г рыбы (камбала, треска), 2 яблока, 2 луковицы, 50 г сливочного масла, 3/4 стакана белого виноградного вина, 2 ст. 500 g of fish (flounder, cod), 2 apples, 2 onions, 50 g butter, 3 / 4 cup white wine, 2 tablespoons. ложки сметаны, соль, перец. spoon sour cream, salt and pepper.

500 г рыбы (камбала, треска) 500 g of fish (flounder, cod)
2 яблока 2 apples
2 луковицы 2 onions
50 г сливочного масла 50 g butter
3/4 стакана белого виноградного вина 3 / 4 cup white wine
2 ст. 2 tbsp. ложки сметаны tablespoons sour
соль, перец salt pepper

Мелкую рыбу можно использовать целиком, крупную - нарезать порционными кусками. Small fish can be used as a whole, large - cut into portions. Подготовленную рыбу посолить и поперчить. The resulting fish with salt and pepper. Лук нарезать полукольцами, очищенные от сердцевины яблоки - ломтиками. Semirings chop onion, peeled core apples - slices. Дно сотейника смазать маслом, положить в него лук и яблоки, на них выложить рыбу, добавить вино, 20-25 г воды, довести до кипения на плите, а затем в течение 30-40 минут довести рыбу до готовности в духовке. The bottom of greased skillet, put it in onions and apples, they lay out the fish, add wine, 20-25 g of water, bring to a boil on the stove, and then for 30-40 minutes to bring the fish until cooked in the oven. В полученный при тушении соус можно добавить кусочки сливочного масла, сметану, соль. In the resulting fire in the sauce, you can add pieces of butter, sour cream, salt. При подаче к столу рыбу полить соусом. When applying to the table, pour the fish sauce.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recipes main dishes: fish Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact