News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Перец фаршированный «Казачок» Pepper stuffed "Kazachok"1 кг перца, 500 г вареного мяса, 2 головки лука, 2 ст. 1 kg of pepper, 500 grams of cooked meat, 2 onions, 2 tablespoons. ложки сливочного масла или маргарина, 2 стакана мясного бульона. tablespoons butter or margarine, 2 cups of beef broth.1 кг перца 1 kg of pepper 500 г вареного мяса 500 g cooked meat 2 головки лука 2 onions 2 ст. 2 tbsp. ложки сливочного масла или маргарина tablespoons butter or margarine 2 стакана мясного бульона 2 cups beef broth 200 г сметаны 200 g sour cream соль, перец черный молотый salt, black pepper, ground зелень петрушки или укропа parsley or dill Стручки перца одинакового размера промыть, освободить от плодоножек с семенами, опустить на 2 минуты в кипящую воду, откинуть на дуршлаг, дать остыть. Peppers of the same size washed, freed from peduncles with seeds, lower for 2 minutes in boiling water, discard the drain and allow to cool. Вареное мясо пропустить через мясорубку и смешать сжаренным на масле или маргарине луком. Cooked meat is passed through a meat grinder and mix szharennym in butter or margarine onion. Посолить и поперчить, полученным фаршем плотно начинить стручки перца. Salt and pepper, minced received tight stuffing peppers. Установить перец в неглубокую кастрюлю, залить бульоном, закрыть крышкой и тушить на медленном огне 40-50 минут. Set the peppers in a shallow pan, pour broth, cover and simmer on low heat for 40-50 minutes. Готовый перец подать со сметаной, украсив зеленью петрушки или укропа. Ready peppers served with sour cream, garnish parsley or dill. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |