Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pepper stuffed "Kazachok" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: meats

Перец фаршированный «Казачок» Pepper stuffed "Kazachok"

1 кг перца, 500 г вареного мяса, 2 головки лука, 2 ст. 1 kg of pepper, 500 grams of cooked meat, 2 onions, 2 tablespoons. ложки сливочного масла или маргарина, 2 стакана мясного бульона. tablespoons butter or margarine, 2 cups of beef broth.

1 кг перца 1 kg of pepper
500 г вареного мяса 500 g cooked meat
2 головки лука 2 onions
2 ст. 2 tbsp. ложки сливочного масла или маргарина tablespoons butter or margarine
2 стакана мясного бульона 2 cups beef broth
200 г сметаны 200 g sour cream
соль, перец черный молотый salt, black pepper, ground
зелень петрушки или укропа parsley or dill

Стручки перца одинакового размера промыть, освободить от плодоножек с семенами, опустить на 2 минуты в кипящую воду, откинуть на дуршлаг, дать остыть. Peppers of the same size washed, freed from peduncles with seeds, lower for 2 minutes in boiling water, discard the drain and allow to cool. Вареное мясо пропустить через мясорубку и смешать сжаренным на масле или маргарине луком. Cooked meat is passed through a meat grinder and mix szharennym in butter or margarine onion. Посолить и поперчить, полученным фаршем плотно начинить стручки перца. Salt and pepper, minced received tight stuffing peppers. Установить перец в неглубокую кастрюлю, залить бульоном, закрыть крышкой и тушить на медленном огне 40-50 минут. Set the peppers in a shallow pan, pour broth, cover and simmer on low heat for 40-50 minutes. Готовый перец подать со сметаной, украсив зеленью петрушки или укропа. Ready peppers served with sour cream, garnish parsley or dill.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recipes main dishes: meats Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact