Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: meats

Шницель по-арабски Schnitzel in Arabic

400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 g minced meat 2 onions, 2 heads of garlic, fresh herbs, finished half a cup of rice, 1 egg, 1 tbsp. ложка томатной пасты. tablespoon tomato paste.

400 г фарша 400 g minced
2 луковицы 2 onions
2 головки чеснока 2 heads of garlic
зелень greens
полстакана готового риса half a cup of rice ready
1 яйцо 1 egg
1 ст. 1 tbsp. ложка томатной пасты tablespoon tomato paste
1 ст. 1 tbsp. ложка лимонного сока lemon juice

Лук мелко порезать и слегка обжарить. Onions finely cut and lightly fry. Чеснок и зелень мелко нарезать. Garlic and fresh herbs finely chop. Рис отварить. Figure boil. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. In bowl mix the minced meat, rice, onion, garlic, fresh herbs, 1 egg, tomato paste. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Mix everything, add salt and pepper, add 1 tbsp. ложку лимонного сока. spoonful of lemon juice. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Salt added a better way: 50 g of water, add salt and stir in minced meat). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. From stuffing to form elongated meatballs, roll in flour and fry on both sides.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recipes main dishes: meats Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact