News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Шницель по-арабски Schnitzel in Arabic400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 g minced meat 2 onions, 2 heads of garlic, fresh herbs, finished half a cup of rice, 1 egg, 1 tbsp. ложка томатной пасты. tablespoon tomato paste.400 г фарша 400 g minced 2 луковицы 2 onions 2 головки чеснока 2 heads of garlic зелень greens полстакана готового риса half a cup of rice ready 1 яйцо 1 egg 1 ст. 1 tbsp. ложка томатной пасты tablespoon tomato paste 1 ст. 1 tbsp. ложка лимонного сока lemon juice Лук мелко порезать и слегка обжарить. Onions finely cut and lightly fry. Чеснок и зелень мелко нарезать. Garlic and fresh herbs finely chop. Рис отварить. Figure boil. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. In bowl mix the minced meat, rice, onion, garlic, fresh herbs, 1 egg, tomato paste. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Mix everything, add salt and pepper, add 1 tbsp. ложку лимонного сока. spoonful of lemon juice. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Salt added a better way: 50 g of water, add salt and stir in minced meat). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. From stuffing to form elongated meatballs, roll in flour and fry on both sides. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |