Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: meats

Тушеная говядина по-восточному Braised Beef Oriental

400 г говядины (мякоть), 1-2 головки репчатого лука, по 12 плодов чернослива (без косточек) и кураги, 1 сладкий перец. 400 g beef (pulp), 1-2 onions, on 12 fruits prunes (pitted) and dried apricots, 1 sweet pepper.

400 г говядины (мякоть) 400 g beef (flesh)
1-2 головки репчатого лука 1.2 onions
по 12 плодов чернослива (без косточек) и кураги to 12 fruits prunes (pitted) and dried apricots
1 сладкий перец 1 sweet pepper
50 г сливочного масла 50 g butter
250 мг яблочного сока 250 mg of apple juice
соль, черный молотый перец salt pepper

Чернослив и курагу замочить в холодной воде на 1 час, затем вынуть из воды, разрезать каждый плод на 4 части. Prunes and apricots soak in cold water for 1 hour, then remove from water, cut each fruit into 4 pieces. Мясо нарезать на порционные куски, слегка отбить, посолить, поперчить. Meat is cut into portions, gently discourage, salt and pepper. Лук мелко Onions finely
порубить, перец очистить, нарезать соломкой. chop, pepper cleaned and cut into julienne. Мясо и лук слегка обжарить на сковороде в сливочном масле, затем переложить в кастрюлю, добавить нарезанные курагу, чернослив и перец, все залить яблочным соком и тушить на медленном огне до готовности (около часа). The meat and onions in the pan lightly fry in butter, then shift into a saucepan, add chopped dried apricots, prunes and pepper, pour all the apple juice and simmer over low heat until done (about an hour). Затем мясо вынуть, разложить на тарелки, на гарнир подать отварной рассыпчатый рис, полить соусом, в котором тушилось мясо. Then remove the meat, arrange on plates, garnish to file a floury boiled rice, pour sauce in which tushilos meat.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recipes main dishes: meats Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact