Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты пиццы, пирогов, пышек Recipes - Culinary Exclusive: Recipes pizza, pies, Crumpet

Пирог "Мулатка" Cake "Mulatto"

250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 g butter or margarine, 150 grams of dark chocolate, 4 eggs, 350 g sugar, 1 vanilla sugar.

250 г сливочного масла или маргарина 250 g butter or margarine
150 г горького шоколада 150 g dark chocolate
4 яйца 4 eggs
350 г сахара 350 g sugar
1 пакетик ванильного сахара 1 vanilla sugar
170 г муки 170 g flour
1 ч. ложка разрыхлителя 1 tsp baking powder
150 г размельченных грецких орехов 150 g of crushed walnuts

Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. Slightly melt the butter and chocolate in a water bath and beat eggs with sugar and vanilla. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. Mix well with chocolate-weight oil with the flour and baking powder and gently combine with eggs. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. Add nuts, lay dough on baking sheet and bake in the oven, preheated to 180 ° C. Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. Bake for 25 minutes, until it becomes golden brown. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. Writing a pie to cool and cut into pieces.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты пиццы, пирогов, пышек Section Recipes pizza, pies, Crumpet Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Шоколадный пирог мулатка|шоколадный пирог елизаветы 2|пирог мулат|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact