News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Пирог "Мулатка" Cake "Mulatto"250 г сливочного масла или маргарина, 150 г горького шоколада, 4 яйца, 350 г сахара, 1 пакетик ванильного сахара. 250 g butter or margarine, 150 grams of dark chocolate, 4 eggs, 350 g sugar, 1 vanilla sugar.250 г сливочного масла или маргарина 250 g butter or margarine 150 г горького шоколада 150 g dark chocolate 4 яйца 4 eggs 350 г сахара 350 g sugar 1 пакетик ванильного сахара 1 vanilla sugar 170 г муки 170 g flour 1 ч. ложка разрыхлителя 1 tsp baking powder 150 г размельченных грецких орехов 150 g of crushed walnuts Слегка растопить масло и шоколад на водяной бане и взбить яйца с сахаром и ванилью. Slightly melt the butter and chocolate in a water bath and beat eggs with sugar and vanilla. Хорошо смешать шоколадно-масляную массу с мукой и разрыхлителем и осторожно соединить с яйцами. Mix well with chocolate-weight oil with the flour and baking powder and gently combine with eggs. Добавить орехи, выложить тесто на противень и поставить в духовку, разогретую до 180°С. Add nuts, lay dough on baking sheet and bake in the oven, preheated to 180 ° C. Выпекать 25 минут, пока не станет золотисто-коричневого цвета. Bake for 25 minutes, until it becomes golden brown. Дать пирогу остыть и разрезать на куски. Writing a pie to cool and cut into pieces. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Шоколадный пирог мулатка|шоколадный пирог елизаветы 2|пирог мулат|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |