News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Пирог с вишней CherrypieДля теста : сахар - 50 г, сметана - 180 г, мука - 340 г, 0,5 ч. ложки соды (погасить уксусом). For the dough: sugar - 50 g sour cream - 180 g flour - 340 g, 0.5 teaspoons of baking soda (to pay vinegar).Для теста : For the dough: сахар - 50 г sugar - 50 g сметана - 180 г sour cream - 180 g мука - 340 г flour - 340 g 0,5 ч. ложки соды (погасить уксусом) 0.5 teaspoons of baking soda (to pay vinegar) Замесить мягкое эластичное тесто. Knead a soft elastic dough. На готовую лепешку положить вишни без косточек с сахаром и еще посыпать сахаром. At the finished cake to put pitted cherries with sugar and sprinkle with more sugar. Края защипнуть и выпечь в духовке до готовности при среднем жаре. Edges zaschipnut and bake in oven until ready, with an average heat. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |