News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Хворост с начинкой Khvorost stuffed500 г муки, 2 яйца, 1 ст. 500 g flour, 2 eggs, 1 tbsp. ложка коньяка или рома, 20 г сливочного масла, соль на кончике ножа. tablespoon brandy or rum, 20 g butter, salt on the tip of a knife.500 г муки 500 g flour 2 яйца 2 eggs 1 ст. 1 tbsp. ложка коньяка или рома tablespoon brandy or rum 20 г сливочного масла 20 g butter соль на кончике ножа salt on the tip of a knife 1 ст. 1 tbsp. ложка сахарной пудры tablespoon powdered sugar 3 ст. 3 tbsp. ложки жирной сметаны spoon fat sour cream Для начинки : курага, чернослив For the filling: dried apricots, prunes Муку смешать с яйцами, столовой ложкой коньяка (или рома). Flour mixed with eggs, a tablespoon of brandy (or rum). Добавить сливочное масло, соль, сахарную пудру, сметану. Add butter, salt, powdered sugar, sour cream. Замешенное тесто должно быть крутым. Zameshennoe dough should be cool. Курагу или чернослив для начинки вымыть, обдать кипятком, нарезать узкими полосками. Dried apricots or prunes for the filling, wash, parboiled, cut into narrow strips. Тесто раскатать очень тонким слоем - не толще бумажного листа. The dough is rolled out into very thin - no thicker than a sheet of paper. Нарезать квадраты, положить начинку и залепить. Cut into squares, put the filling and slapped. Вылепленные квадратики обжариваются во фритюре до золотистого цвета. Molded squares are fried in deep fat until golden brown. Остывший хворост посыпать сверху сахарной пудрой. Brushwood cooled sprinkle with powdered sugar. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Хворост жарят в масле brushwood|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |