Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Chicken leg quarters in the mayonnaise and mustard filling Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recipes - culinary Exclusive: main dishes recipes: poultry

Куриные окорочка в майонезно-горчичной заливке Chicken leg quarters in the mayonnaise and mustard filling

2 кг некрупных куриных окорочков, 2 небольшие головки чеснока, 2 ст. 2 kg small-scale chicken drumsticks, 2 small heads of garlic, 2 tablespoons. ложки соли, специи - по вкусу, 250 г майонеза, 100 г горчицы. spoons of salt, spices - to taste, 250 g of mayonnaise, 100 g of mustard.

2 кг некрупных куриных окорочков 2 kg small-scale chicken drumsticks
2 небольшие головки чеснока 2 small garlic
2 ст. 2 tbsp. ложки соли spoons salt
специи - по вкусу spices - to taste
250 г майонеза 250 g mayonnaise
100 г горчицы 100 g mustard

Куриные окорочка промыть, дать обсохнуть. Chicken leg quarters wash, to give dry off. В это время приготовить следующую смесь: 2 головки чеснока почистить и выдавить через пресс, добавить 2 ст. At this time, prepare the following mixture: 2 heads of garlic squeezed through a clean and press, add 2 tbsp. ложки соли (без горки) и специи (по вкусу: чем больше, тем лучше). spoons of salt (no slides) and spices (to taste: the more the better). Обильно обмазать этой смесью окорочка и оставить их мариноваться на 4 часа. Liberally coat with this mixture legs and leave them pickled for 4 hours.
Затем уложить их на сухой противень, налить на противень немного воды и поставить в горячую духовку, запекать до полуготовности, приблизительно 30-40 минут. Then put them on a dry baking sheet, pour a little water on a tray and put in a hot oven, bake until half ready, about 30-40 minutes. В это время приготовить заливку: 250-граммовую баночку любого майонеза смешать со 100 г готовой горчицы. At this time, prepare filling: 250-gram jar of mayonnaise mixed with every 100 grams of prepared mustard. Полуготовые окорочка достать из духовки и обильно смазать этой заливкой, снова поставить в духовку и жарить до готовности (еще 10-15 минут). Semi-leg to get out of the oven and liberally grease that filled again put in the oven and cook until done (another 10-15 minutes). Окорочка получаются ароматными, нежными, сочными. Chicken legs are obtained aromatic, tender, juicy. На гарнир можно подать картофельное пюре. For garnish you can submit mashed potatoes.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recipes main dishes: Poultry


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact