News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Куриные окорочка в майонезно-горчичной заливке Chicken leg quarters in the mayonnaise and mustard filling2 кг некрупных куриных окорочков, 2 небольшие головки чеснока, 2 ст. 2 kg small-scale chicken drumsticks, 2 small heads of garlic, 2 tablespoons. ложки соли, специи - по вкусу, 250 г майонеза, 100 г горчицы. spoons of salt, spices - to taste, 250 g of mayonnaise, 100 g of mustard.2 кг некрупных куриных окорочков 2 kg small-scale chicken drumsticks 2 небольшие головки чеснока 2 small garlic 2 ст. 2 tbsp. ложки соли spoons salt специи - по вкусу spices - to taste 250 г майонеза 250 g mayonnaise 100 г горчицы 100 g mustard Куриные окорочка промыть, дать обсохнуть. Chicken leg quarters wash, to give dry off. В это время приготовить следующую смесь: 2 головки чеснока почистить и выдавить через пресс, добавить 2 ст. At this time, prepare the following mixture: 2 heads of garlic squeezed through a clean and press, add 2 tbsp. ложки соли (без горки) и специи (по вкусу: чем больше, тем лучше). spoons of salt (no slides) and spices (to taste: the more the better). Обильно обмазать этой смесью окорочка и оставить их мариноваться на 4 часа. Liberally coat with this mixture legs and leave them pickled for 4 hours. Затем уложить их на сухой противень, налить на противень немного воды и поставить в горячую духовку, запекать до полуготовности, приблизительно 30-40 минут. Then put them on a dry baking sheet, pour a little water on a tray and put in a hot oven, bake until half ready, about 30-40 minutes. В это время приготовить заливку: 250-граммовую баночку любого майонеза смешать со 100 г готовой горчицы. At this time, prepare filling: 250-gram jar of mayonnaise mixed with every 100 grams of prepared mustard. Полуготовые окорочка достать из духовки и обильно смазать этой заливкой, снова поставить в духовку и жарить до готовности (еще 10-15 минут). Semi-leg to get out of the oven and liberally grease that filled again put in the oven and cook until done (another 10-15 minutes). Окорочка получаются ароматными, нежными, сочными. Chicken legs are obtained aromatic, tender, juicy. На гарнир можно подать картофельное пюре. For garnish you can submit mashed potatoes. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |