News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Суп гороховый с грибами Pea soup with mushrooms1,5 стакана гороха, 30 г сушеных грибов, 1 л бульона, 2 моркови, 2 головки репчатого лука, 1 ст. 1.5 cups of peas, 30 grams of dried mushrooms, 1 liter of broth, 2 carrots, 2 onions, 1 tbsp. ложка сливочного масла. tablespoon butter.1,5 стакана гороха 1.5 cups of peas 30 г сушеных грибов 30 grams of dried mushrooms 1 л бульона 1 liter of broth 2 моркови 2 carrots 2 головки репчатого лука 2 onions 1 ст. 1 tbsp. ложка сливочного масла tablespoon butter Грибы предварительно замочить, отварить, соединить с отваренным в бульоне горохом и прокипятить. Pre-soak the mushrooms, boil, combine with cooked in broth with peas and boil. За 5 минут до готовности заправить поджаренными овощами (морковью и луком). 5 minutes until cooked fill fried vegetables (carrots and onions). Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Mushroom soups bang and pea soup soups with||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |