News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Пицца со всячиной Pizza with odds and endsТесто: 1 тонкий стакан муки, 100 г маргарина, по 1/3 ч. ложки соли и соды, погашенной уксусом. Dough: 1 cup of fine flour, 100 g margarine, 1 / 3 teaspoons of salt and baking soda, vinegar extinguished.Тесто : 1 тонкий стакан муки, 100 г маргарина (масло), 100 г сметаны, по 1/3 ч. ложки соли и соды, погашенной уксусом. Dough: 1 cup of fine flour, 100 grams of margarine (butter), 100 g sour cream, 1 / 3 teaspoons of salt and baking soda, vinegar extinguished. Для начинки : 100 г сыра, по 50 г колбасы и ветчины, 3 свежих помидора, 1 большая луковица, 2 ст. For the filling: 100 g cheese, 50 grams of sausage and ham, 3 fresh tomatoes, 1 large onion, 2 tablespoons. ложки растительного масла, черный молотый перец и соль по вкусу. tablespoons vegetable oil, pepper and salt to taste. Просеять муку, добавить в нее размягченный маргарин (масло), сметану, соду, соль, замесить тесто и оставить на 20 минут, накрыв салфеткой. Sift flour, add to it softened margarine (butter), sour cream, soda, salt, knead the dough and leave for 20 minutes, covered with a napkin. Затем переложить тесто на сковороду, смазанную жиром, и размять руками, придав форму лепешки с загнутыми краями. Then shift the dough into the pan, greased, and stretch his arms, giving the form of tortillas with bent edges. Сверху положить тонкие ломтики помидоров, затем сыр, натертый на крупной терке, колбасу и ветчину, нарезанные мелкими кубиками, обжаренный лук (полукольцами), посолить, поперчить и сбрызнуть маслом. On top of putting thin slices of tomato, then cheese, rubbed on a coarse grater, sausage and ham, finely diced, fried onions (semirings), salt, pepper and sprinkle with oil. Выпекать на среднем огне до образования румяной корочки. Bake on medium heat until golden brown. Готовую пиццу можно украсить зелеными листиками петрушки и подать на стол горячей. The finished pizza can be decorated with green leaf parsley and serve hot. Совет : пицца будет более сочной, если на сырое тесто нанести тонкий слой майонеза, а затем уж разложить тонкие ломтики помидоров (можно томатную пасту). Tip: Pizza will be more juicy, if the raw dough apply a thin layer of mayonnaise, then spread out too thin slices of tomatoes (tomato paste can). Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |