Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Vegetarian Borscht Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recipes - culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: borscht

Борщ вегетарианский Vegetarian Borscht

Строгих пропорций соблюдать не требуется – все решает ваш вкус. Proportionally to comply is not required - everything is decided by your taste.

В сковороде припустить сливочное масло или налить растительное. In pan simmered butter and pour the vegetable. Равномерным слоем на дно уложить измельченный репчатый лук, на него – натертую на крупной терке морковь, сверху – таким же образом подготовленную свеклу. Uniform layer on the bottom lay chopped onions on it - on a large grater grated carrot top - the same way prepared beets. Ее потребуется чуть больше, чем моркови, чтобы борщ имел насыщенный цвет. It will require a little more than carrots to soup had a rich color. Не перемешивая, залить овощи томатной пастой, слегка разведенной водой, и добавить несколько столовых ложек капустного рассола или маринада от помидоров или огурцов. No stirring, pour over vegetables, tomato paste, slightly diluted with water, and add a few tablespoons of cabbage brine or marinade of tomatoes or cucumbers. Можно положить сюда же 2-3 ст. You can put here the same 2-3 tbsp. ложки консервированного перца. spoons of canned peppers. Накрыть крышкой и тушить на слабом огне, не мешая и периодически подливая жидкость. Cover and simmer over low heat, without stirring, and periodically pouring liquid.

Тем временем в суповой кастрюле сварить целиком 2-3 картофелины, минут через 10 положить нашинкованную свежую капусту, а еще минут через 15 добавить овощную заправку. Meanwhile, in a soup pot boil the whole potatoes 2.3, after 10 minutes to put shredded fresh cabbage, and a further 15 minutes add the vegetable filling. Добавить соль и сахар по вкусу. Add salt and sugar to taste. Вынуть шумовкой готовый картофель, размять его и положить обратно. Remove skimmer finished potatoes, knead it and put it back. Дать еще раз вскипеть и снять борщ с плиты. Writing once again boil and remove the soup from heat. Такой борщ можно готовить и без капусты, просто положить побольше свеклы и картофеля. This soup can be prepared without the cabbage, just put more beet and potatoes.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section Recipes First dishes: borscht Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Recipes of dishes|the recipe for borscht|borscht recipes|recipe for ukrainian dishes|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact