News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Томатный суп Tomato soup1 литр томатного сока нагреть до кипения, 300 г бекона или ветчины обжарить, 1-2 шт. 1 liter of tomato juice heated to boiling, 300 g of bacon or ham and fry, 1-2 pc. репчатого лука обжарить вместе с беконом. Fry the onions with the bacon.1 литр томатного сока нагреть до кипения 1 liter of tomato juice heated to boiling 300 г бекона или ветчины обжарить 300 g bacon or ham fry 1-2 шт. 1-2 pc. репчатого лука обжарить вместе с беконом Fry the onions with bacon В томатный сок положить жареные бекон и лук, 1 банку консервированной кукурузы. In tomato juice put fried bacon and onion, 1 can of canned corn. Прокипятить все 5-7 минут. Boil all of 5-7 minutes. В тарелки добавить сметану и зелень. In the dish, add sour cream and fresh herbs. Солить по вкусу и осторожно, т. к. сок и бекон уже соленые. Salt to taste and gently, because the juice and bacon is already salty. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |