Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Cheese Soup Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soups

Суп сырный Cheese Soup

На 3 литра воды 2 плавленых сырка. 3 liters of water 2 melted cheese.

Разломать сырки, положить их в холодную воду. Cracked cheese, put them in cold water. Если положить в горячую, то суп получается комками. If you put in the hot, the soup turns out lumps. Мелко тонкими полосками нашинковать капусту. Finely chop thin strips of cabbage. Бросить в воду, поставить на огонь и после закипания сразу до минимума убавить огонь, потому что сырный суп похож на молоко и также быстро убегает. Thrown into the water, put on fire and immediately after boiling to a minimum fire abated, because the cheese soup is similar to milk and also quickly runs away. Тут же добавить порезанную картошку. Immediately add the chopped potatoes.

Пока овощи варятся, натереть на терке 1 крупную морковь, нарезать лук, обжарить его, потом добавить морковь и все вместе пассировать. While vegetables cook, grate 1 large carrot, chop onion, fry it, then add carrots and fry gently together. Перед самой готовностью в эту пассировку добавить чуть-чуть зелени. Before most readily in this passirovku add a little greenery.
Пока все это жарилось, картошка и капуста дошли до полуготовности. While all this zharilos, potatoes and cabbage reached the half ready. Поэтому содержимое сковородки можно добавить в кастрюлю. Therefore, the contents of the frying pan you can add to the pot.
Когда суп готов, добавить туда много зелени и обязательно консервированный зеленый горошек – 3-4 ст. When the soup is ready, add there a lot of greens and always canned green peas - 3-4 st. ложки. spoons.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: супы Section Recipes Appetizer: Soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact