Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Cranberry jam Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: jam sweet

Джем из клюквы Cranberry jam

1 кг пюре из клюквы, 1 кг сахарного песка. 1 kg of cranberry sauce, 1 kg of sugar.

1 кг пюре из клюквы 1 kg of cranberry sauce
1 кг сахарного песка 1 kg of sugar





Для джема подходят только спелые ягоды. For jam suitable only ripe berries.


Их перебрать, удалить веточки, вымыть, дать стечь воде. They bust, remove twigs, wash, drain the water to give.


Для размягчения ягоды бланшировать при температуре 90-100 С в течении 3-5 минут. For softening berries blanch at 90-100 C for 3-5 minutes.


Бланшированные ягоды прокрутить через мясорубку. Blanched fruits scroll through a meat grinder.




Готовую массу смешать с сахаром. Prepare the masses to mix with sugar. Разложить в чистые банки. To spread out in clean jars.


Стерилизовать банки в кипящей воде 10-20 минут, в зависимости от емкости тары. Banks sterilization in boiling water for 10-20 minutes, depending on the capacity of the packaging.


Накрыть банки прокипяченными крышками и закатать. Cover banks boiled lids and roll.


Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section Recipes blanks: jam sweet


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact