News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Джем из клюквы Cranberry jam1 кг пюре из клюквы, 1 кг сахарного песка. 1 kg of cranberry sauce, 1 kg of sugar.1 кг пюре из клюквы 1 kg of cranberry sauce 1 кг сахарного песка 1 kg of sugar Для джема подходят только спелые ягоды. For jam suitable only ripe berries. Их перебрать, удалить веточки, вымыть, дать стечь воде. They bust, remove twigs, wash, drain the water to give. Для размягчения ягоды бланшировать при температуре 90-100 С в течении 3-5 минут. For softening berries blanch at 90-100 C for 3-5 minutes. Бланшированные ягоды прокрутить через мясорубку. Blanched fruits scroll through a meat grinder. Готовую массу смешать с сахаром. Prepare the masses to mix with sugar. Разложить в чистые банки. To spread out in clean jars. Стерилизовать банки в кипящей воде 10-20 минут, в зависимости от емкости тары. Banks sterilization in boiling water for 10-20 minutes, depending on the capacity of the packaging. Накрыть банки прокипяченными крышками и закатать. Cover banks boiled lids and roll. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |