News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Греческая закуска Greek appetizer1 кг фасоли замочить на ночь, 1 кг лука, 1 кг помидоров и 1 кг моркови измельчить и обжарить по отдельности. 1 kg of beans soak overnight, 1 kg of onions, 1 kg of tomatoes and 1 kg of carrots chop and fry separately.1 кг фасоли 1 kg of beans 1 кг лука 1 kg onions 1 кг помидоров 1 kg tomatoes 1 кг моркови 1 kg carrots Фасоль замочить на ночь, лук, помидоры и морковь измельчить и обжарить по отдельности. Soak beans overnight, onions, tomatoes and chop the carrots and fry separately. Фасоль кипятить минут 10-15, затем все компоненты смешать. Beans boil for 10-15 minutes, then all components of the mix. Добавить 1,5 ст.ложки соли, 2,5 ст. Add 1.5 tablespoons of salt, 2,5 st. ложки сахара и тушить все 1,5 часа. spoons of sugar and simmer all 1,5 hours. Если будет сильно густо, можно добавить воды. If it is very thick, you can add water. Затем уложить в банки. Then put in jars. Добавить на каждую литровую банку по 0,5 ст. Add to each quart jar on 0,5 st. ложки уксуса. tablespoons of vinegar. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |