Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Appetizer "Under the vodka" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: vegetable

Закуска «Под водочку» Appetizer "Under the vodka"

Крупная головка чеснока, красный лук, морковь, сладкий зеленый перец. A large head of garlic, red onion, carrots, sweet green pepper.

Овощи : крупная головка чеснока, красный лук, морковь, сладкий зеленый перец. Vegetables: a large head of garlic, red onion, carrots, sweet green pepper.

Специи : уксус, гвоздика, кориандр (или шафран), соль, сахар, лаврушка. Spices: vinegar, cloves, coriander (or saffron), salt, sugar, Lavrushka.

Красный лук очистить от шелухи и разрезать на 3 части. Red onions clear from the husk and cut into 3 parts. Очищенную морковь порезать вдоль на 8 частей. Carrots cut lengthwise into 8 parts. Зеленый перец резать вдоль. Green pepper cut lengthwise. Подготовить чеснок – целые очищенные дольки. Prepare garlic - whole peeled cloves.

Приготовить маринад : на 1,5 л холодной воды влить 0,5 л столового уксуса (6%-ного), добавить 20 штук черных перчинок, 6-7 гвоздик, по 2,5 ст. Prepare the marinade: 1,5 liters of cold water to pour 0.5 liters vinegar (6% aqueous), add 20 pieces of black perchinok, 6-7 carnations on 2,5 st. ложки соли и сахарного песка, лаврушку. spoons of salt and sugar, Lavrushka. Нагреть без крышки, чтобы специи распарились. Heat without a lid, to spice ðàñïàðèòü. При появлении пузырьков чуть прикроем крышкой, добавив кориандр (шафран). When bubbles just'll cover the lid, adding coriander (saffron). Дать маринаду постоять и остыть. Writing a pickle stand and cool.

В простерилизованную трехлитровую банку засыпать вперемешку лук, морковь, перец и чеснок целыми дольками – по количеству столько, сколько уберется в банку. In a three-liter sterilized jar to fill mixed onions, carrots, peppers and whole garlic cloves - the number as much as get out into the jar. Залить маринадом и закатать. Cover with marinade and roll.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Section Recipes blanks: vegetable Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact