Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Appetizer "Hodyzhenka" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: vegetable

Закуска «Ходыженка» Appetizer "Hodyzhenka"

1 кг баклажанов, 0,5 кг салатной свеклы, 0,5 кг моркови, 0,5 кг лука, 0,5 кг болгарского перца, 1 кг помидоров. 1 kg eggplant, 0.5 kg of beet salad, 0,5 kg of carrots, 0.5 kg of onions, bell peppers 0,5 kg, 1 kg of tomatoes.

1 кг баклажанов 1 kg aubergines
0,5 кг салатной свеклы 0,5 kg beet salad
0,5 кг моркови 0,5 kg carrots
0,5 кг лука 0,5 kg onions
0,5 кг болгарского перца 0,5 kg bell peppers
1 кг помидоров 1 kg tomatoes
200 г чеснока 200 g garlic
0,5 л растительного масла 0,5 l oil
40 г соли 40 g salt
50 г сахара 50 g sugar
60 г уксуса 60 g of vinegar
петрушка parsley
по желанию горький перец optional bitter pepper

Помидоры с чесноком пропустить через мясорубку. Tomatoes with garlic passed through a meat grinder. Морковь потереть на терке, баклажаны порезать кубиками, свеклу потереть на терке, перец и лук порезать соломкой, зелень Измельчить. Carrot rubbed on a grater, eggplant cut into cubes, beet rubbed on a grater, pepper and onions julienne, herbs Grind. В емкость влить масло, опустить лук и пассировать 15 минут. In the capacity to pour oil, omit the onion and fry gently for 15 minutes. Потом опустить морковь и еще пассировать 10 минут. Then delete the carrots and fry gently another 10 minutes. Затем вылить помидоры с чесноком, уксус, всыпать сахар, соль, петрушку, перец, все хорошо размешать и опустить свеклу с баклажанами. Then pour the tomatoes with garlic, vinegar, add the sugar, salt, parsley, pepper, stir well and all omit the beets with eggplant. Снова хорошо размешать и кипятить на среднем огне 1 час при закрытой крышке, изредка помешивая. Again, stir well and boil on medium heat for 1 hour with the lid closed, stirring occasionally. Не пугайтесь, если вначале вам покажется, что жидкости мало – ее будет достаточно. Do not be alarmed if at first you'll think little of the liquid - it will be enough. Расфасовать, закатать и утеплить на 30-40 минут. Packaged roll and warm for 30-40 minutes. Получается 7 баночек по 0,5 литра. Turns 7 cans of 0.5 liters.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Section Recipes blanks: vegetable


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact