News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Зимний квас Winter kvass1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. 1 root of sugar beets, flour, vegetable oil, 3-4 pc. отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. boiled potatoes, 1 onion, 2 saline (barreled), cucumber, 0,5 horseradish roots.1 корень сахарной свеклы 1 root of sugar beet мука flour растительное масло oil 3-4 шт. 3-4 pieces. отварного картофеля boiled potatoes 1 луковица 1 onion 2 соленых (бочковых) огурца 2 saline (barreled) cucumber 0,5 корня хрена 0,5 horseradish roots Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить. Wash beets, peel, cut into several pieces and boil. Воду, в которой варилась свекла, не выливать. Water in which cooked beets, do not pour. Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле. Beets are cut into sticks, roll in flour and fry in vegetable oil. Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке. Potatoes and cucumbers cut into cubes, sliced onion rings passerovat in vegetable oil, horseradish grate. Овощи перемешать и залить свекольным отваром. Vegetables stir and pour over beet broth. По вкусу добавить процеженный огуречный рассол. To taste, add strained cucumber brine. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |