Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Drinks: soft

Зимний квас Winter kvass

1 корень сахарной свеклы, мука, растительное масло, 3-4 шт. 1 root of sugar beets, flour, vegetable oil, 3-4 pc. отварного картофеля, 1 луковица, 2 соленых (бочковых) огурца, 0,5 корня хрена. boiled potatoes, 1 onion, 2 saline (barreled), cucumber, 0,5 horseradish roots.

1 корень сахарной свеклы 1 root of sugar beet
мука flour
растительное масло oil
3-4 шт. 3-4 pieces. отварного картофеля boiled potatoes
1 луковица 1 onion
2 соленых (бочковых) огурца 2 saline (barreled) cucumber
0,5 корня хрена 0,5 horseradish roots

Свеклу вымыть, очистить, порезать на несколько частей и отварить. Wash beets, peel, cut into several pieces and boil. Воду, в которой варилась свекла, не выливать. Water in which cooked beets, do not pour. Свеклу нарезать соломкой, обвалять в муке и обжарить в растительном масле. Beets are cut into sticks, roll in flour and fry in vegetable oil. Картофель и огурцы порезать кубиками, нарезанный кольцами лук пассеровать в растительном масле, хрен натереть на мелкой терке. Potatoes and cucumbers cut into cubes, sliced onion rings passerovat in vegetable oil, horseradish grate. Овощи перемешать и залить свекольным отваром. Vegetables stir and pour over beet broth. По вкусу добавить процеженный огуречный рассол. To taste, add strained cucumber brine.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section Recipes Drinks: soft


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact