News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Картофельные колбаски Potato sausageКартофель средний - 8 шт., лук репчатый - 2 головки, сало «шпиг» с мясной прослойкой - 100 г, шпинат - 2 веточки. Potatoes, medium - 8 pcs., Onions - 2 heads, fat "Shpyg" with a layer of meat - 100 g, spinach - 2 twigs.картофель средний - 8 шт. Medium potatoes - 8 pcs. лук репчатый - 2 головки onions - 2 heads сало «шпиг» с мясной прослойкой - 100 г fat "Shpyg" with a layer of meat - 100 g шпинат - 2 веточки spinach - 2 sprigs яйца (желтки) - 2 шт. eggs (yolks) - 2 pcs. масло сливочное или растительное для жарки butter or vegetable oil for frying мука - 2 ст. flour - 2 tbsp. ложки spoon соль - по вкусу salt - to taste Картофель очистить, порезать кусочками, опустить в подсоленную воду. Peel the potatoes, cut into pieces, put them into the salt water. Варить около 20 мин до готовности, слить воду. Cook for about 20 minutes until cooked, pour the water. Горячий картофель размять до образования пюре (в пюре можно добавить 1/2 чайной ложки сливочного масла). Hot Potatoes knead until a puree (puree can add a 1 / 2 teaspoon of butter). Сало нарезать мелкими кубиками. Salo, cut into small cubes. Вытопить жир, положить в жир мелко нарезанный лук и жарить на слабом огне, пока он не станет прозрачным. Heated with oil, put in the fat finely chopped onion and fry over low heat until it becomes transparent. Шпинат промыть, обсушить, нарезать маленькими колечками и перемешать с желтками, соединить полученную массу с картофельным пюре, мукой, вымесить однородное тесто. Spinach washed, dry out, cut into small rings and mix with the yolks, combine received paste with mashed potatoes, flour, knead dough is homogeneous. Охладить. Cool. Из теста сформировать колбаски толщиной в палец. From the dough to form a thick sausage of a finger. Сливочное масло растопить на сковородке, добавить растительное масло, обжарить в нем картофельные колбаски со всех сторон 2-3 мин (обжаривать небольшими порциями, после каждой жарки сковородку вытирать сухой салфеткой). Melt the butter in a frying pan, add vegetable oil, fry it, potato sausages on all sides for 2-3 minutes (fry in small portions, after each frying pan wipe dry with a napkin). Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |