Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Potato sausage Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Recipes - culinary Exclusive: Baby Food Recipes

Картофельные колбаски Potato sausage

Картофель средний - 8 шт., лук репчатый - 2 головки, сало «шпиг» с мясной прослойкой - 100 г, шпинат - 2 веточки. Potatoes, medium - 8 pcs., Onions - 2 heads, fat "Shpyg" with a layer of meat - 100 g, spinach - 2 twigs.

картофель средний - 8 шт. Medium potatoes - 8 pcs.
лук репчатый - 2 головки onions - 2 heads
сало «шпиг» с мясной прослойкой - 100 г fat "Shpyg" with a layer of meat - 100 g
шпинат - 2 веточки spinach - 2 sprigs
яйца (желтки) - 2 шт. eggs (yolks) - 2 pcs.
масло сливочное или растительное для жарки butter or vegetable oil for frying
мука - 2 ст. flour - 2 tbsp. ложки spoon
соль - по вкусу salt - to taste

Картофель очистить, порезать кусочками, опустить в подсоленную воду. Peel the potatoes, cut into pieces, put them into the salt water. Варить около 20 мин до готовности, слить воду. Cook for about 20 minutes until cooked, pour the water. Горячий картофель размять до образования пюре (в пюре можно добавить 1/2 чайной ложки сливочного масла). Hot Potatoes knead until a puree (puree can add a 1 / 2 teaspoon of butter). Сало нарезать мелкими кубиками. Salo, cut into small cubes. Вытопить жир, положить в жир мелко нарезанный лук и жарить на слабом огне, пока он не станет прозрачным. Heated with oil, put in the fat finely chopped onion and fry over low heat until it becomes transparent. Шпинат промыть, обсушить, нарезать маленькими колечками и перемешать с желтками, соединить полученную массу с картофельным пюре, мукой, вымесить однородное тесто. Spinach washed, dry out, cut into small rings and mix with the yolks, combine received paste with mashed potatoes, flour, knead dough is homogeneous. Охладить. Cool. Из теста сформировать колбаски толщиной в палец. From the dough to form a thick sausage of a finger. Сливочное масло растопить на сковородке, добавить растительное масло, обжарить в нем картофельные колбаски со всех сторон 2-3 мин (обжаривать небольшими порциями, после каждой жарки сковородку вытирать сухой салфеткой). Melt the butter in a frying pan, add vegetable oil, fry it, potato sausages on all sides for 2-3 minutes (fry in small portions, after each frying pan wipe dry with a napkin).

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты детского питания Section Recipes Baby Food Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact