Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Peppers stuffed with vegetables Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Recipes - culinary Exclusive: Baby Food Recipes

Перец, фаршированный овощами Peppers stuffed with vegetables

Перец сладкий - 2 шт., морковь - 1 шт., капуста белокочанная - 1 лист, лук репчатый - 1/2 головки, сметана - 1/2 стакана. Pepper - 2 pcs., Carrots - 1 pc., Cabbage - 1 sheet, onion - 1 / 2 heads, sour cream - 1 / 2 cup.

перец сладкий - 2 шт. sweet pepper - 2 pcs.
морковь - 1 шт. carrots - 1 pc.
капуста белокочанная - 1 лист cabbage - 1 sheet
лук репчатый - 1/2 головки onion - 1 / 2 heads
сметана - 1/2 стакана sour cream - 1 / 2 cup
масло растительное - 2 ст. vegetable oil - 2 tbsp. ложки spoon
зелень в сборе - 2-3 веточки greens in the collection - 2-3 sprigs
соль - по вкусу salt - to taste

Перец помыть, очистить от семян, опустить в кипяток на 1-2 мин. Pepper wash, remove seeds, put them into the boiling water for 1-2 minutes. Морковь натереть на крупной терке, лук мелко нашинковать. Carrots grate, chop onion finely. Морковь и лук поджарить до золотистого цвета на растительном масле. Carrots and onions fry until golden brown in vegetable oil. Капусту, зелень мелко нашинковать, смешать с морковью и луком, посолить. Cabbage, green chop finely, mix with carrot and onion, add salt. Вымешать. Stir. Плотно начиненные фаршем перчики сложить в казанок или глубокую сковородку. Densely packed with minced peppers folded in a cauldron or a deep frying pan. Каждый перчик сверху прикрыть срезанной плодоножкой. Each pepper on top to cover the cut stalk. Сметану смешать с 1/4 стакана воды, поставить на огонь, дать закипеть. Sour cream mixed with 1 / 4 cup water, put on the fire, bring to a boil. Полученным раствором залить перцы, тушить 20-25 мин. The resulting solution was poured peppers, stew 20-25 minutes.
Подавать охлажденными. Serve chilled. Сверху можно полить любым из кетчупов, который любит ваш ребенок. Above you can pour any of the ketchup, who loves your child.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты детского питания Section Recipes Baby Food Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact