Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salad "Dear cruel boy" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Салат "Милый злюк" Salad "Dear cruel boy"

0,5 кг любого мяса, 1 кг редьки, 300 г моркови, 200 г лука, 4 зубчика чеснока, перец красный молотый, соль - по вкусу. 0,5 kg of any meat, 1 kg of radish, 300 g carrots, 200 g onion, 4 cloves of garlic, red pepper powder, salt - to taste.

0,5 кг любого мяса 0,5 kg of meat of any
1 кг редьки 1 kg radish
300 г моркови 300 g carrots
200 г лука 200 g onion
4 зубчика чеснока 4 cloves of garlic
перец красный молотый red pepper powder
соль - по вкусу salt - to taste

Мясо порезать мелко, чуть присолить и опустить в кипящее растительное масло. Meat is cut finely, almost an element of, and put them into the boiling oil. Обжарив, вынуть шумовкой, хорошо отжимая масло, затем в это же масло опустить порциями крупно натертую редьку и морковь, обжарить, также вынуть шумовкой. Fry, remove the skimmer well pressing oil, then in the same oil to delete large portions of grated radish and carrot, fry, and remove the skimmer. Потом обжарить порезанный полукольцами лук. Then fry the chopped onion semirings. Все соединить, слить излишки масла. All combine, merge the excess oil.

Приготовить заправку : чеснок пропустить через чесночницу, добавить перец, влить горячее масло (можно то, в котором жарились продукты) и 0,5 ч. л. Prepare filling: garlic pass through toad, add pepper, pour the hot oil (you can then, in which fried food), and 0.5 tsp. уксусной эссенции. vinegar essence. Все смешать. All mix.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact