Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Potato salad with marinade Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Картофельный салат с маринадом Potato salad with marinade

500 г картофеля, 2 соленых огурца, 4-5 перьев зеленого лука, 70 г ветчины, полпучка петрушки, черный молотый перец. 500 g potatoes, 2 pickled cucumbers, 4-5 pens green onions, 70 g ham, polpuchka parsley, pepper.

500 г картофеля 500 g potatoes
2 соленых огурца 2 pickled cucumbers
4-5 перьев зеленого лука 4.5 feathers green onions
70 г ветчины 70 g ham
полпучка петрушки polpuchka parsley
черный молотый перец pepper

Для маринада : 100 мл воды, 20 г репчатого лука, уксус и соль - по вкусу. For the marinade: 100 ml water, 20 g onion, vinegar and salt - to taste.

Картофель хорошо вымыть и сварить в мундире в подсоленной воде, чтобы не потрескался. Wash potatoes well and boil in their skins in salted water, so as not cracked. Сразу же очистить, а когда остынет, нарезать кружками. Immediately clean up, and when cool, cut into circles. Добавить мелко нарезанные соленые огурцы, зеленый лук и ветчину. Add finely chopped pickled cucumber, green onions and ham. Смесь посыпать черным перцем и размешать. Mixture sprinkle with black pepper and stir.

Для маринада довести до кипения воду вместе с уксусом и солью (по вкусу) и нарезанным репчатым луком. For the marinade, bring to boiling water along with vinegar and salt (to taste) and chopped onions. Сразу же залить им картофельную смесь. Immediately pour them potato mixture. Посыпать измельченной зеленью петрушки. Sprinkle with chopped parsley. Подавать теплым. Serve warm. По желанию в салат можно добавить нарезанное кубиками яблоко. At the request of the salad you can add diced apple.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact