News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат с горчичным соусом Salad with mustard sauce500 г картофеля, 1 луковица, 2 ст. 500 g potatoes, 1 onion, 2 tablespoons. ложки горчицы, 2 ст. tablespoons mustard, 2 tablespoons. ложки масла, 1 чайная ложка уксуса, соль, перец. tablespoons butter, 1 teaspoon vinegar, salt and pepper.500 г картофеля 500 g potatoes 1 луковица 1 onion 2 ст. 2 tbsp. ложки горчицы tablespoons mustard 2 ст. 2 tbsp. ложки масла tablespoons butter 1 чайная ложка уксуса 1 teaspoon vinegar соль, перец salt pepper Отваренный в "мундире" картофель охладить, очистить, нарезать ломтиками. Boiled in "uniform," potatoes cool, peel, cut into slices. Добавить нарезанный репчатый лук, соль, перец, горчицу разбавить растительным маслом, уксусом, полить салат, украсить его перьями зеленого лука, крутым яйцом, листиками петрушки. Add sliced onions, salt, pepper, mustard diluted with vegetable oil, vinegar, pour over salad, decorate it with feathers, green onions, sharp egg, parsley leaves. Салат должен быть готов за 30 минут до подачи. Salad should be ready in 30 minutes before serving. Рекомендуется предложить его к сельди. It is recommended to invite him to the herring. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |