Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Salad with mustard sauce Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recipes - Culinary Exclusive: salad recipes: vegetable and fruit

Салат с горчичным соусом Salad with mustard sauce

500 г картофеля, 1 луковица, 2 ст. 500 g potatoes, 1 onion, 2 tablespoons. ложки горчицы, 2 ст. tablespoons mustard, 2 tablespoons. ложки масла, 1 чайная ложка уксуса, соль, перец. tablespoons butter, 1 teaspoon vinegar, salt and pepper.

500 г картофеля 500 g potatoes
1 луковица 1 onion
2 ст. 2 tbsp. ложки горчицы tablespoons mustard
2 ст. 2 tbsp. ложки масла tablespoons butter
1 чайная ложка уксуса 1 teaspoon vinegar
соль, перец salt pepper

Отваренный в "мундире" картофель охладить, очистить, нарезать ломтиками. Boiled in "uniform," potatoes cool, peel, cut into slices. Добавить нарезанный репчатый лук, соль, перец, горчицу разбавить растительным маслом, уксусом, полить салат, украсить его перьями зеленого лука, крутым яйцом, листиками петрушки. Add sliced onions, salt, pepper, mustard diluted with vegetable oil, vinegar, pour over salad, decorate it with feathers, green onions, sharp egg, parsley leaves. Салат должен быть готов за 30 минут до подачи. Salad should be ready in 30 minutes before serving. Рекомендуется предложить его к сельди. It is recommended to invite him to the herring.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section Recipes salad: vegetable and fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact