News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат по-турецки Salad turkish250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 g of boiled potatoes, 2 hard boiled eggs, 150 grams of nuts, 30 g raisins, 1 / 2 cup cream sauce, salt, pepper, greens.250 г отварного картофеля 250 g boiled potatoes 2 сваренных вкрутую яйца 2 hard-boiled eggs 150 г орехов 150 g nuts 30 г изюма 30 g raisins 1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 cup cream sauce соль, перец salt pepper зелень greens Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. Potatoes cut into thin slices that are cut in half. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. Just chop the hard-boiled eggs. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. Put in salad bowl layers of potatoes and eggs, sprinkling each layer with salt and pepper. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. Then the top lay swollen dried raisins, shredded roasted nuts, pour the sauce part. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. So to continue until until expended all products. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. Cover with sauce and decorate with nuts, raisins and herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Turkish salad||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |