Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: овощные и фруктовые Recipes - Culinary Exclusive: salad recipes: vegetable and fruit

Салат по-турецки Salad turkish

250 г отварного картофеля, 2 сваренных вкрутую яйца, 150 г орехов, 30 г изюма, 1/2 стакана сметанного соуса, соль, перец, зелень. 250 g of boiled potatoes, 2 hard boiled eggs, 150 grams of nuts, 30 g raisins, 1 / 2 cup cream sauce, salt, pepper, greens.

250 г отварного картофеля 250 g boiled potatoes
2 сваренных вкрутую яйца 2 hard-boiled eggs
150 г орехов 150 g nuts
30 г изюма 30 g raisins
1/2 стакана сметанного соуса 1 / 2 cup cream sauce
соль, перец salt pepper
зелень greens

Картофель нарезать тонкими ломтиками, которые разрезать пополам. Potatoes cut into thin slices that are cut in half. Так же нарезать сваренные вкрутую яйца. Just chop the hard-boiled eggs. Выложить в салатник слоями картофель и яйца, пересыпая каждый слой солью и перцем. Put in salad bowl layers of potatoes and eggs, sprinkling each layer with salt and pepper. Затем сверху выложить набухший просушенный изюм, измельченные поджаренные орехи, полить частью соуса. Then the top lay swollen dried raisins, shredded roasted nuts, pour the sauce part. Так продолжать до тех пор, пока не будут израсходованы все продукты. So to continue until until expended all products. Залить соусом и украсить орехами, изюмом и зеленью. Cover with sauce and decorate with nuts, raisins and herbs.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: овощные и фруктовые Section Recipes salad: vegetable and fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Turkish salad||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact