Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Meat salad with fruit "Vienna" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Мясной салат с фруктами "Венский" Meat salad with fruit "Vienna"

300 г свинины, 3 болгарских перца, 2 головки репчатого лука, 3 помидора, 50 г консервированного зеленого горошка, 150 г майонеза. 300 grams pork, 3 peppers, 2 onions, 3 tomatoes, 50 g canned green peas, 150 g of mayonnaise.

300 г свинины 300 g pork
3 болгарских перца 3 peppers
2 головки репчатого лука 2 onions
3 помидора 3 tomatoes
50 г консервированного зеленого горошка 50 g canned green peas
150 г майонеза 150 g mayonnaise
2 крупных яблока 2 large apples
3 крупных груши 3 large pears
1 стручок красного перца 1 pod red pepper
1/2 ч. ложки горчицы 1 / 2 tsp mustard
1 ч. ложка сахара 1 tsp sugar
соль salt

Постную свинину порезать небольшими кусочками, обжарить на растительном масле. Lean pork into small pieces, fry in vegetable oil. Мясо должно стать мягким, но без хрустящей корочки. Meat should be soft but not crisp. Болгарский перец вымыть, удалить семена, порезать ломтиками. Bulgarian pepper Wash, remove seeds, cut slices. Помидоры порезать ломтиками, лук тонкими полукольцами. Sliced tomatoes, onions thin half-rings.
Для приготовления соуса яблоки и груши очистить от кожицы, удалить To prepare the sauce, apples and pears peel, remove
сердцевину. core. Выложить фрукты в дуршлаг, поместить над кастрюлей с кипящей водой. Put fruit in a colander, place over a saucepan of boiling water. Выдержать фрукты на пару в течение 5 минут, затем измельчить при помощи кухонного комбайна до получения однородной массы. Leave the fruit on a pair for 5 minutes, then chop with food processor until smooth. Смешать фруктовое пюре с майонезом, добавить мелко нарубленный болгарский перец, горчицу, сахар, соль и тщательно перемешать. Stir in fruit puree with the mayonnaise, add chopped Bulgarian pepper, mustard, sugar, salt and mix thoroughly. Смешать все подготовленные ингредиенты, включая зеленый горошек, заправить салат приготовленным соусом и выложить в салатник. Mix all the prepared ingredients, including green peas, season with salad dressing and prepared to lay out in the salad bowl.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact