Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Orange soup Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: soups

Оранжевый суп-пюре Orange soup

Морковь - 4 шт., рис - 1/2 стакана, масло - 3 ст. Carrots - 4 pcs., Rice - 1 / 2 cup Oil - 3 tbsp. ложки, молоко - 2 стакана, соль и сахар - по 1 ч. ложке. tablespoons milk - 2 cups, salt and sugar - to 1 tsp.

морковь - 4 шт. Carrots - 4 pcs.
рис - 1/2 стакана rice - 1 / 2 cup
масло - 3 ст. Oil - 3 tbsp. ложки spoon
молоко - 2 стакана milk - 2 cups
соль и сахар - по 1 ч. ложке salt and sugar - to 1 tsp

Очищенную и промытую морковь нарезать тонкими ломтиками, положить в кастрюлю, влить 1/4 стакана воды, добавить соль, сахар и тушить 5-10 минут. The cleaned and washed carrots cut into thin slices, put in a saucepan, pour 1 / 4 cup water, add salt, sugar and simmer for 5-10 minutes. После этого всыпать рис, залить 5 стаканами воды, накрыть крышкой и варить на слабом огне 40-50 минут. Then Pour rice, cover with 5 cups water, cover and cook on low heat for 40-50 minutes. Затем вместе с отваром протереть сквозь сито 2 ст. Then, together with the decoction rubbed through a sieve 2 tablespoons. ложки риса отложить. spoons of rice aside. Пюре развести горячим молоком и по вкусу посолить. Puree diluted with hot milk and salt to taste. При подаче на стол суп заправить маслом и положить сваренный рис. Serve soup fill with oil and put cooked rice. К супу подать гренки. To file a soup croutons.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: супы Section Recipes Appetizer: Soups Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Pcs tsp cup tbsp что|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact