News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Оранжевый суп-пюре Orange soupМорковь - 4 шт., рис - 1/2 стакана, масло - 3 ст. Carrots - 4 pcs., Rice - 1 / 2 cup Oil - 3 tbsp. ложки, молоко - 2 стакана, соль и сахар - по 1 ч. ложке. tablespoons milk - 2 cups, salt and sugar - to 1 tsp.морковь - 4 шт. Carrots - 4 pcs. рис - 1/2 стакана rice - 1 / 2 cup масло - 3 ст. Oil - 3 tbsp. ложки spoon молоко - 2 стакана milk - 2 cups соль и сахар - по 1 ч. ложке salt and sugar - to 1 tsp Очищенную и промытую морковь нарезать тонкими ломтиками, положить в кастрюлю, влить 1/4 стакана воды, добавить соль, сахар и тушить 5-10 минут. The cleaned and washed carrots cut into thin slices, put in a saucepan, pour 1 / 4 cup water, add salt, sugar and simmer for 5-10 minutes. После этого всыпать рис, залить 5 стаканами воды, накрыть крышкой и варить на слабом огне 40-50 минут. Then Pour rice, cover with 5 cups water, cover and cook on low heat for 40-50 minutes. Затем вместе с отваром протереть сквозь сито 2 ст. Then, together with the decoction rubbed through a sieve 2 tablespoons. ложки риса отложить. spoons of rice aside. Пюре развести горячим молоком и по вкусу посолить. Puree diluted with hot milk and salt to taste. При подаче на стол суп заправить маслом и положить сваренный рис. Serve soup fill with oil and put cooked rice. К супу подать гренки. To file a soup croutons. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Pcs tsp cup tbsp что|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |