News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Закуска «Птичка» Appetizer "Bird"200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок), 1 средняя луковица, 1 ст. 200 g of poultry giblets (heart, liver, stomach), 1 medium onion, 1 tbsp. ложка сыра, 2 яйца, 1-2 ст. Spoon cheese, 2 eggs, 1-2 tbsp. ложки томатной пасты. spoons of tomato paste.200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок) 200 g of poultry giblets (heart, liver, stomach) 1 средняя луковица 1 medium onion 1 ст. 1 tbsp. ложка сыра Spoon cheese 2 яйца 2 eggs 1-2 ст. 1-2 tbsp. ложки томатной пасты (кетчупа) tablespoons tomato paste (ketchup) 1/2 стакана сметаны 1 / 2 cup sour cream сливочное масло или маргарин для обжарки butter or margarine for frying соль, перец salt pepper Потроха промыть, нарезать мелкими кубиками, обжарить с луком, посолить, поперчить. Giblets is cleaned, cut into small cubes and fry with onions, salt and pepper. Добавить тертый сыр, измельченные вареные яйца, томатную пасту, сметану и прокипятить. Add grated cheese, shredded boiled eggs, tomato paste, sour cream and boil. Выложить все в смазанную маслом форму (сковороду) или порционные формочки. Put everything into a greased form (pan) or portions molds. Залить яйцом, взбитым с 1-2 ст. Cover with egg, beaten with 1-2 tbsp. ложками сметаны или майонеза, присыпать тертым сыром и запечь в духовке. spoonful of sour cream or mayonnaise, sprinkle with grated cheese and bake in the oven. Не пересушить! Not overdry! Подавать, украсив зеленью, как в горячем, так и в холодном виде. Serve, decorated with greenery, as in hot and cold. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Appetizer spoons|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |