Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Recipes - culinary Exclusive: appetizers RECIPES: Meat

Закуска «Птичка» Appetizer "Bird"

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок), 1 средняя луковица, 1 ст. 200 g of poultry giblets (heart, liver, stomach), 1 medium onion, 1 tbsp. ложка сыра, 2 яйца, 1-2 ст. Spoon cheese, 2 eggs, 1-2 tbsp. ложки томатной пасты. spoons of tomato paste.

200 г птичьих потрохов (сердце, печень, желудок) 200 g of poultry giblets (heart, liver, stomach)
1 средняя луковица 1 medium onion
1 ст. 1 tbsp. ложка сыра Spoon cheese
2 яйца 2 eggs
1-2 ст. 1-2 tbsp. ложки томатной пасты (кетчупа) tablespoons tomato paste (ketchup)
1/2 стакана сметаны 1 / 2 cup sour cream
сливочное масло или маргарин для обжарки butter or margarine for frying
соль, перец salt pepper

Потроха промыть, нарезать мелкими кубиками, обжарить с луком, посолить, поперчить. Giblets is cleaned, cut into small cubes and fry with onions, salt and pepper. Добавить тертый сыр, измельченные вареные яйца, томатную пасту, сметану и прокипятить. Add grated cheese, shredded boiled eggs, tomato paste, sour cream and boil. Выложить все в смазанную маслом форму (сковороду) или порционные формочки. Put everything into a greased form (pan) or portions molds. Залить яйцом, взбитым с 1-2 ст. Cover with egg, beaten with 1-2 tbsp. ложками сметаны или майонеза, присыпать тертым сыром и запечь в духовке. spoonful of sour cream or mayonnaise, sprinkle with grated cheese and bake in the oven. Не пересушить! Not overdry! Подавать, украсив зеленью, как в горячем, так и в холодном виде. Serve, decorated with greenery, as in hot and cold.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: мясные Section Recipes snacks: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Appetizer spoons|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact