Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Ham in Beer Batter Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Recipes - culinary Exclusive: appetizers RECIPES: Meat

Ветчина в пивном кляре Ham in Beer Batter

1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. 1 cup diced ham, chopped parsley, oil for frying.

1 стакан нарезанной кубиками ветчины 1 cup diced ham
рубленая зелень петрушки chopped parsley
жир для жаренья oil for frying

Для кляра : For the batter:
0,5 стакана муки 0.5 cups flour
1 яйцо 1 egg
0,5 стакана пива 0,5 glasses of beer
1 ст. 1 tbsp. ложка сливочного масла tablespoon butter
соль salt

Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла. Prepare a batter of flour, egg yolks, beer, and softened butter. Отдельно взбить белок и ввести в кляр. Separately, whip the protein and to put into batter. Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу. Good vymeshayt, podsolit to taste. Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто. Ham cut into cubes 0.5 cm, mix with chopped parsley and pour in batter. Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир. Stir so that the dough is swathed slices of ham, and a teaspoon drop them into boiling fat. Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир. To take out when ready and spread on paper to a stack of fat. Подавать в горячем виде. Serve hot.

В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана). In the Batter in the same way you can fry the boiled veal, fish, or hard cheese (such as Swiss or Parmesan).

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: мясные Section Recipes snacks: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact