News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Ветчина в пивном кляре Ham in Beer Batter1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. 1 cup diced ham, chopped parsley, oil for frying.1 стакан нарезанной кубиками ветчины 1 cup diced ham рубленая зелень петрушки chopped parsley жир для жаренья oil for frying Для кляра : For the batter: 0,5 стакана муки 0.5 cups flour 1 яйцо 1 egg 0,5 стакана пива 0,5 glasses of beer 1 ст. 1 tbsp. ложка сливочного масла tablespoon butter соль salt Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла. Prepare a batter of flour, egg yolks, beer, and softened butter. Отдельно взбить белок и ввести в кляр. Separately, whip the protein and to put into batter. Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу. Good vymeshayt, podsolit to taste. Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто. Ham cut into cubes 0.5 cm, mix with chopped parsley and pour in batter. Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир. Stir so that the dough is swathed slices of ham, and a teaspoon drop them into boiling fat. Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир. To take out when ready and spread on paper to a stack of fat. Подавать в горячем виде. Serve hot. В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана). In the Batter in the same way you can fry the boiled veal, fish, or hard cheese (such as Swiss or Parmesan). Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |