News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Борщок с молоком Borschok with milk1 луковица, 2 корня петрушки, 1-2 моркови, 200 г нашинкованной соломкой капусты, 2 свеклы, 2-3 ст. 1 onion, 2 parsley root, 1-2 carrots, julienned 200 g chopped cabbage, 2 beets, 2-3 tbsp. л. l. масла, молоко. butter, milk.1 луковица 1 onion 2 корня петрушки 2 parsley root 1-2 моркови 1.2 carrots 200 г нашинкованной соломкой капусты 200 g shredded cabbage julienned 2 свеклы 2 beet 2-3 ст. 2-3 tbsp. л. l. масла oil молоко milk Нарезанные лук, корень петрушки, морковь потушить 10-12 минут с маслом, затем добавить капусту, перемешать и тушить до готовности овощей. Chopped onion, parsley root, carrot to put out 10-12 minutes with butter, then add cabbage, stir and simmer until cooked vegetables. Отдельно потушить 2 свеклы. Separately, put out 2 beets. Молоко соединить в пропорции 2:1, довести до кипения, посолить и залить овощи. Combine milk in the ratio 2:1, bring to a boil, add salt and pour over vegetables. Как закипит, снять с огня. How to boil, remove from heat. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Ukrainian dishes||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |