News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Горячие булочки с консервированной рыбой и сыром Hot buns with canned fish and cheese4 булочки, 1/2 банки рыбных консервов в масле, 1 яйцо, 4 чайные ложки тертого сыра, 3-4 чайные ложки майонеза, 1 чайная ложка мелко нарубленной петрушки. 4 rolls, 1 / 2 cans of canned fish in oil, 1 egg, 4 teaspoons of grated cheese, 3-4 tablespoons mayonnaise, 1 teaspoon finely chopped parsley.4 булочки 4 buns 1/2 банки рыбных консервов в масле 1 / 2 cans of canned fish in oil 1 яйцо 1 egg 4 чайные ложки тертого сыра 4 teaspoons grated cheese 3-4 ч. ложки майонеза 3-4 hours tablespoons mayonnaise 1 ч. ложка мелко нарубленной петрушки 1 tsp finely chopped parsley Яйцо сварить вкрутую и мелко нарезать. Cook hard-boiled egg and finely chop. Рыбные консервы размять вилкой и смешать с яйцом, сыром, зеленью и майонезом. Canned fish with a fork and knead to mix with egg, cheese, greens and mayonnaise. Булочки надрезать с одного бока, удалить ножом часть теста и вложить в них подготовленный фарш. Buns incision on one side, remove the knife part of the test and put them in the prepared stuffing. Запекать в печи до появления золотистой корочки (примерно 30-40 секунд). Bake in oven until golden brown (about 30-40 seconds). Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Canned fish in microwave|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |