News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Бульон с фрикадельками Broth with meatballs4 стакана мясного бульона, 250 г говядины с жиром, 1 луковица, 1 яйцо, 1 ст. 4 cups beef broth, 250 g of beef fat, 1 onion, 1 egg, 1 tbsp. ложка сливочного масла, черный молотый перец, соль. tablespoon of butter, pepper, salt.4 стакана мясного бульона 4 cups beef broth 250 г говядины с жиром 250 g beef with fat 1 луковица 1 onion 1 яйцо 1 egg 1 ст. 1 tbsp. ложка сливочного масла tablespoon butter черный молотый перец pepper соль salt Мясо нарезать небольшими кусками и вместе с луком пропустить через мясорубку. Meat cut into small pieces and together with onions pass through a meat grinder. Добавить яйцо, масло, посолить и поперчить. Add egg, oil, salt and pepper. Размешать фарш и разделать его на фрикадельки. Stir minced meat and to cut it into meatballs. Налить в кастрюлю 4 стакана бульона, довести его до кипения в печи, запустить фрикадельки и варите 3-4 минуты на максимальной мощности. Pour into the pot 4 cups of broth, bring it to a boil in the oven, start the meatballs and cook for 3-4 minutes at maximum power. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |