News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Щи с грибами Soup with mushrooms5 ст. 5 tablespoons. ложек квашеной капусты, 1 луковица, 2/3 стакана сушеных грибов, 2 ч. ложки муки, 2 стакана мясного бульона, 1 ст. spoonfuls of sauerkraut, 1 onion, 2 / 3 cup dried mushrooms, 2 teaspoons of flour, 2 cups beef broth, 1 tbsp. ложка сливочного масла, лавровый лист, соль. tablespoon butter, bay leaf, salt.5 ст. 5 tablespoons. ложек квашеной капусты tablespoons sauerkraut 1 луковица 1 onion 2/3 стакана сушеных грибов 2 / 3 cup dried mushrooms 2 ч. ложки муки 2 tsp flour 2 стакана мясного бульона 2 cups beef broth 1 ст. 1 tbsp. ложка сливочного масла tablespoon butter лавровый лист bay leaf соль salt Лук нарезать кубиками, выложить в кастрюлю, добавить квашеную капусту и прогревать на максимальной мощности 2-3 минуты. Onions cut into cubes, lay in a pan, add sauerkraut and warm up at maximum power for 2-3 minutes. Положить в кастрюлю измельчённые грибы, залить бульоном и варите 5-7 минут. Put in a saucepan shredded mushrooms, pour broth and cook for 5-7 minutes. Заправить щи маслом и мукой, посолить и варить 7-10 минут на максимальной мощности. Recharged soup butter and flour, add salt and cook for 7-10 minutes at maximum power. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |