News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Клюквенный соус Cranberry Sauce1 кг пюре из клюквы крупноплодной, 1 кг яблочного пюре, 0,5 кг томатного пюре, лимонная кислота, молотый перец горький и душистый, сахар, соль. 1 kg large-fruited cranberry puree, 1 kg of apple sauce, 0.5 kg of tomato puree, citric acid, ground pepper and bitter sweet, sugar, salt.1 кг пюре из клюквы крупноплодной 1 kg of potatoes from large-fruited cranberry 1 кг яблочного пюре 1 kg of apple puree 0,5 кг томатного пюре 0,5 kg of tomato puree лимонная кислота citric acid молотый перец горький и душистый ground pepper bitter and sweet сахар, соль sugar, salt Смешать пюре из клюквы, яблок и помидоров, добавить по вкусу лимонную кислоту, молотый перец горький и душистый, сахар и соль. Mix the puree with cranberries, apples and tomatoes, add to taste citric acid, ground pepper and bitter sweet, sugar and salt. Довести массу до кипений. Bring a lot to a boil. Разлить в горячие стерилизованные пол-литровые банки. Pour into hot sterilized half-liter cans. Пастеризовать при температуре 85-95 град, в течение 25 мин. Pasteurized at a temperature of 85-95 degrees, for 25 min. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |