Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Couscous with beef stew (African Cuisine) Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: meats

Кускус с рагу из говядины (африканская кухня) Couscous with beef stew (African Cuisine)

На кускус : 500 г манной крупы, 1 ч. л. For couscous: 500 g semolina, 1 teaspoon. соли, 2 ч. л. salt, 2 tsp. оливкового масла. olive oil.

На кускус : 500 г манной крупы, 1 ч. л. For couscous: 500 g semolina, 1 teaspoon. соли, 2 ч. л. salt, 2 tsp. оливкового масла. olive oil.

Для рагу : 250 г лука, 2 моркови, 2 свеклы, 375 г белокочанной капусты, 2 крупных помидора, 250 г цуккини, 250 г тыквы, 500 г картофеля, 500 г говядины бел костей, 1/8 л растительного масла, по 1/2 ч. л. For the stew: 250 g onion, 2 carrots, 2 beets, 375 g white cabbage, 2 large tomatoes, 250 g zucchini, 250 g pumpkin, 500 g potato, 500 g beef, white bones, 1 / 8 liter of vegetable oil and 1 / 2 teasp. молотого красного перца и тмина, дважды на кончике ножа душистого перца, 1 ч. л. ground red pepper and cumin, twice on the tip of a knife allspice, 1 tsp. соли. salt.

Для кускуса : манную крупу на противне сбрызнуть сначала 1/4 л воды, потом растительным маслом. For the couscous: semolina sprinkled on the pan first 1 / 4 liters of water, then vegetable oil. Ладонями растереть крупу до образования маленьких комочков, накрыть и дать набухнуть. Palms grind barley to the formation of small lumps, cover and let swell.

Для рагу очистить и нарезать кубиками лук. To chop peel and chop onion into cubes. Овощи, коренья и картофель очистить и нарезать полосками длиной около 5 см. Мясо нарезать небольшими кубиками. Vegetables, roots and potatoes peel and cut into strips about 5 cm long meat cut into small cubes. В большой, высокой кастрюле разогреть масло, на котором за 10 минут поджарить, систематически помешивая, мясо и лук. In large saucepan, heat the oil high, which to roast for 10 minutes, stirring regularly, meat and onions. Добавить специи, соль и 1/8 л воды и при периодическом помешивании на медленном огне потушить мясо 30 минут. Add spices, salt and 1 / 8 liters of water and with periodic stirring, over low heat 30 minutes to extinguish the meat. Потом добавить картофель, и столько воды, чтобы она покрыла мясо и овощи. Then add the potatoes, and so much water that it covered the meat and vegetables.

Огнеупорное сито выстелить марлей и укрепить над рагу. Refractory sieve vystelit gauze and strengthened over the stew. Щель между краем кастрюли и ободом сита плотно закрыть скрученным влажным полотенцем. The gap between the edge of the pans and Rim Sieve tightly twisted wet towel. Руками покрошить в сито примерно чашку комочков. Hands to crumble in a sieve of about a cup of lumps. Когда от них пойдет пар, покрошить следующую порцию и так далее, пока не высыплем в сито все комочки. When the pair of them go, crumble the next portion and so on, until vysyplem in a sieve all lumps. Без крышки готовить кускус на пару в течение 20 минут, после чего переложить его на блюдо и дать подсохнуть. Without the lid to cook couscous steamed for 20 minutes, and then shift it to the dish and let dry.

Готовое мясо и овощи вынуть из кастрюли и отложить в теплое место. Cook meat and vegetables, remove from pan and set aside in a warm place. Кускус в сите снова поставить над мясным соком и варить на его пару еще 10-15 минут до мягкости, в то же время он должен остаться рассыпчатым. Couscous in the sieve again put juice over meat and cook it on a couple more for 10-15 minutes until tender, at the same time he should remain crisp. Выложить его на большое блюдо и поместить в тепло. Put it on a large platter and place in the heat. Мясо и овощи еще раз разогреть в кастрюле и разложить рагу вокруг кускуса. Meat and vegetables are just reheat in a pan and arrange around the couscous stew. Соус подавать отдельно. Sauce apply separately.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recipes main dishes: meats Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact