Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles with chocolate Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes

Профитроли с шоколадом Profiteroles with chocolate

На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста, 750 мл ванильного мороженого, 500 г шоколада с 70-процентным содержанием какао, 25 г сливочного масла, 300 мл воды. For 6 servings: 700 g boiled sweet dough, 750 ml vanilla ice cream, 500 g of chocolate with 70 percent cocoa content, 25 g butter, 300 ml of water.

700 г сладкого заварного теста 700 g sweet boiled dough
750 мл ванильного мороженого 750 ml vanilla ice cream
500 г шоколада с 70-процентным содержанием какао 500 g of chocolate with 70 percent cocoa content
25 г сливочного масла 25 g butter
300 мл воды 300 ml of water

С помощью кондитерского мешка выложить на смазанный маслом противень шарики из теста диаметром 2 см. Посадить в духовку, нагретую до 180°С, не закрывая дверцы. Using pastry bag, lay on oiled baking of the dough balls with a diameter of 2 cm to be put in an oven heated to 180 ° C without closing the door. Через 20 минут выключить духовку, оставив в ней пирожные еще на 5 минут (дверцу по-прежнему не закрывать). After 20 minutes, turn off oven, leaving her pastry for another 5 minutes (door still not close). Вынуть, охладить. Remove, cool. Налить в кастрюлю воду, довести до кипения, опустить в нее кусочки шоколада. Pour water in a saucepan, bring to a boil, immerse the pieces of chocolate. Распустить шоколад, постоянно помешивая. Dissolve the chocolate, stirring constantly. Когда подливка загустеет, поставить ее на водяную баню, периодически помешивая. When gravy thickens, put it in a water bath, stirring occasionally. За 10 минут до подачи на стол вынуть мороженое из морозильника. For 10 minutes before serving to remove the cream from the freezer. Надрезать профитроли на 3/4, быстро наполнить мороженым. Incise profiteroles on 3 / 4, to quickly fill the ice cream. Выложить на блюдо, полить горячей шоколадной подливкой и тут же подавать к столу. Put on a platter, pour hot chocolate sauce and then apply to the table. Ванильное мороженое можно заменить кремом, а летом, когда хочется чего-нибудь свежего, вместо шоколадной подливки можно использовать клубничное пюре. Vanilla ice cream can be replaced, and in summer, when you want something fresh, instead of chocolate sauce, you can use strawberry puree.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов Section dessert recipes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact