Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Beef with orange sauce Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: meats

Говядина под апельсиновым соусом Beef with orange sauce

На 4 порции : 0,5 кг говяжьей вырезки, 1 чайн. For 4 servings: 0,5 kg beef, 1 teaspoon. ложка соли, 0,25 чайн. teaspoon salt, 0.25 teaspoon. ложки свежемолотого черного перца, 1 измельченный зубчик чеснока. tablespoons freshly ground black pepper, 1 crushed garlic clove.

0,5 кг говяжьей вырезки 0,5 kg beef
1 ч. ложка соли 1 tsp salt
0,25 ч. ложки свежемолотого черного перца 0.25 teaspoons of freshly ground black pepper
1 измельченный зубчик чеснока 1 crushed garlic clove
1 ч. ложка сушеного тимьяна 1 tsp dried thyme
0,25 стакана апельсинового сока 0.25 cup orange juice
3 ст. 3 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil

Для соуса : For the sauce:
1,5 стакана красного сухого вина 1.5 cups dry red wine
1 тонко нарезанный апельсин 1 thinly sliced orange
1 тонко нарезанный лимон 1 thinly sliced lemon
1 тонко нарезанное яблоко 1 thinly sliced apple
1 мелко порезанный пучок зеленого лука 1 bunch finely chopped green onions
100 г сливочного масла 100 g butter
4-5 мелко порубленных веточек петрушки 4.5 finely chopped parsley

Мясо промыть и обсушить бумажным полотенцем. Meat Rinse and dry with paper towel. Нарезать кусок вырезки ломтями толщиной не более 1,5-2 см, поперчить, посыпать тимьяном и чесноком. Cut a piece of tenderloin slices not thicker than 1,5-2 cm, pepper, sprinkle with thyme and garlic. Смешать растительное масло с апельсиновым соком, положить в полученную смесь мясо, накрыть крышкой и поставить в холодильник на 1 час. Stir in olive oil with orange juice, put the mixture into the meat, cover and refrigerate for 1 hour. Затем вынуть мясо из апельсинового маринада, посолить и запекать на решетке при 200°С. Then remove the meat from orange marinade, add salt and bake on the lattice at 200 ° C. Если вам покажется, что мясо получается суховатым, его надо время от времени поливать маринадом. If you find that the meat turns dry, it must from time to time to pour marinade. За время запекания мясо надо перевернуть 1 раз. During baking, the meat must turn over 1 time. Когда мясо будет готово, нарезать его поперек волокон, разложить по тарелкам и полить фруктовым соусом. When the meat is ready, cut it across the grain, arrange on plates and pour fruit sauce.

Для фруктового соуса смешать красное сухое вино, фрукты и зеленый лук, довести до кипения, затем добавить сливочное масло и перемешивать до тех пор, пока оно не растопится, после чего добавить петрушку, перемешать и снять с огня. For the fruit sauce, mix dry red wine, fruits and green onion, bring to a boil, then add butter and stir until until it is melted, then add the parsley, stir and remove from heat.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Section recipes main dishes: meats


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact