Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Profiteroles with mushrooms Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes

Профитроли с грибами Profiteroles with mushrooms

На 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. For 6 servings: 350 g salted boiled dough, mushroom stuffing (from salt or fresh mushrooms, to taste), 100 g sour cream, 1 onion, 50 g Roquefort cheese, mint.

350 г соленого заварного теста 350 g salted boiled dough
грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) Mushroom Stuffing (from salt or fresh mushrooms - to taste)
100 г сметаны 100 g sour cream
1 луковица 1 onion
50 г сыра рокфор 50 g Roquefort cheese
мята mint

Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. From the pastry bag, or a tablespoon to lay on a greased baking little balls of dough. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. Planting for 20 minutes in an oven heated to 180 ° C. Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Stir in the mushroom stuffing with chopped onions and melted butter. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Add cream, bring to a boil and remove from heat. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Crumble blue cheese finely chopped mint. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Ready-made profiteroles incision from the top, put stuffing inside. Поставить на минуту в горячую духовку. Send to a minute in a hot oven.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов Section dessert recipes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact