News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Профитроли с грибами Profiteroles with mushroomsНа 6 порций : 350 г соленого заварного теста, грибной фарш (из соленых или свежих грибов, по вкусу), 100 г сметаны, 1 луковица, 50 г сыра рокфор, мята. For 6 servings: 350 g salted boiled dough, mushroom stuffing (from salt or fresh mushrooms, to taste), 100 g sour cream, 1 onion, 50 g Roquefort cheese, mint.350 г соленого заварного теста 350 g salted boiled dough грибной фарш (из соленых или свежих грибов - по вкусу) Mushroom Stuffing (from salt or fresh mushrooms - to taste) 100 г сметаны 100 g sour cream 1 луковица 1 onion 50 г сыра рокфор 50 g Roquefort cheese мята mint Из кондитерского мешка или столовой ложкой выложить на смазанный растительным маслом противень маленькие шарики теста. From the pastry bag, or a tablespoon to lay on a greased baking little balls of dough. Посадить на 20 минут в духовку, нагретую до 180°С. Planting for 20 minutes in an oven heated to 180 ° C. Смешать грибной фарш с мелко нарубленным луком и растопленным маслом. Stir in the mushroom stuffing with chopped onions and melted butter. Добавьте сметану, довести до кипения и снять с огня. Add cream, bring to a boil and remove from heat. Покрошить рокфор, мелко порезанную мяту. Crumble blue cheese finely chopped mint. Готовые профитроли надрезать сверху, положить внутрь фарш. Ready-made profiteroles incision from the top, put stuffing inside. Поставить на минуту в горячую духовку. Send to a minute in a hot oven. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |