News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Картофельные яблоки Potato Apples700 г соленого заварного теста, 350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев), соль, перец, мускатный орех, 2 л растительного масла для фритюра. 700 g salted boiled dough, 350 g of mashed potato (made from natural or powder or flakes), salt, pepper, nutmeg, 2 liters of vegetable oil for deep-frying.700 г соленого заварного теста 700 g salted boiled dough 350 г картофельного пюре (натурального или приготовленного из порошка или хлопьев) 350 g of mashed potato (made from natural or powder or flakes) соль salt перец pepper мускатный орех nutmeg 2 л растительного масла для фритюра 2 liters of vegetable oil for deep-frying Приготовить пюре, слегка остудить, хорошенько перемешать с тестом. Prepare mashed potatoes, a little cool, to mix with the dough. Добавить по вкусу соль, перец, мускатный орех. Add salt to taste, pepper, nutmeg. Разогреть масло (оно не должно дымиться!). Heat the oil (it should not smoke!). Ложкой для мороженого сделать шарики и по одному опускать во фритюрницу. Spoon to make balls of ice cream and one drop in deep fat fryers. Они удвоятся в объеме, поэтому не следует опускать больше 5-6 одновременно. They will double in volume, so you should not omit more than 5-6 at a time. Перед подачей обсушить «яблоки» на промокательной бумаге. Before serving dry out "apples" on blotting paper. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |