News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Уха детская Baby soupРыба - 100 г, картофель - 1/2 шт., лук репчатый - 1/2 головки, морковь (резаная) - 1 ст. Fish - 100 g potatoes - 1 / 2 pcs., Onion - 1 / 2 heads, carrot (incised) - 1 tbsp. ложка, белый хлеб - 1 ломтик, зелень в сборе - 2-3 веточки, масло растительное - 1 ст. spoon, white bread - 1 slice, greens in the collection - 2-3 sprigs, vegetable oil - 1 tbsp. ложка. spoon.рыба - 100 г Fish - 100 g картофель - 1/2 шт. Potatoes - 1 / 2 pcs. лук репчатый - 1/2 головки onion - 1 / 2 heads морковь (резаная) - 1 ст. carrots (incised) - 1 tbsp. ложка spoon белый хлеб - 1 ломтик white bread - 1 slice зелень в сборе - 2-3 веточки greens in the collection - 2-3 sprigs масло растительное - 1 ст. vegetable oil - 1 tbsp. ложка spoon В 500 мл кипящей воды опустить порезанный кубиками картофель, растительное масло. In 500 ml of boiling water, delete cubed potatoes, vegetable oil. Поварить 10 мин, мороженую рыбу (очень вкусно семгу, пикшу) разрезать на 2 кусочка и положить в суп. Cook 10 minutes, frozen fish (very tasty salmon, haddock) cut into 2 pieces and put in the soup. Прокипятить 2-3 раза, снимая пену шумовкой. Boil 2-3 times, removing the scum skimmer. Лук, морковь припустить на растительном масле, после чего опустить в кипящий суп. Onions, carrots simmered in vegetable oil, then put them into the boiling soup. Варить 5 мин. Boil 5 minutes. Посолить по вкусу, добавить мелко порезанную зелень. Add salt to taste, add finely chopped greens. Дать закипеть, после чего снять с огня. Bring to a boil, then remove from heat. Подавать в горячем виде. Serve hot. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |