News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Уха с фрикадельками Fish soup with meatballsРыба - 100 г, голова карпа (сазана) - 1 шт., вода - 500 г, молоко - 1 ст. Fish - 100 g, head carp (carp) - 1 pc., Water - 500 grams, milk - 1 tbsp. ложка, масло сливочное - 1 ч. ложка. spoon, butter - 1 tsp.рыба - 100 г Fish - 100 g голова карпа (сазана) - 1 шт. head carp (carp) - 1 pc. вода - 500 г water - 500 g молоко - 1 ст. milk - 1 tbsp. ложка spoon масло сливочное - 1 ч. ложка butter - 1 tsp яйцо (белок) - 1 шт. egg (protein) - 1 pc. картофель мелкий - 1 шт. small potato - 1 pc. крупа манная - 1 ч. ложка semolina - 1 tsp Из головы рыбы сварить бульон, для этого залить ее водой, посолив по вкусу и положив в воду 1/2 головки репчатого лука, проварить 10-15 мин на слабом огне. From the head of the fish to cook soup, for this to fill it with water, with salt to taste and put in the water 1 / 2 onions, cook for 10-15 minutes on low heat. Голову вынуть. Remove the head. Мякоть сырой рыбы 2 раза пропустить через мясорубку вместе с булкой, вымоченной в молоке, добавить кусочек масла, взбитый в пену белок, на кончике ножа соль. The flesh of raw fish 2 times to pass through a meat grinder with white bread, soaked in milk, add a pat of butter, whipped to foam protein on the tip of a knife and salt. Из полученной массы приготовить фрикадельки. Because of the mix to cook meatballs. В кипяшую уху положить порезанный кубиками картофель, манную крупу. In kipyashuyu ear put cubed potatoes, semolina. Варить 10 мин. Cook for 10 minutes. Опустить в кипящий бульон фрикадельки и варить, пока не всплывут на поверхность. Delete meatballs in boiling broth and cook until they float to the surface. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |