Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fish soup with meatballs Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Recipes - culinary Exclusive: Baby Food Recipes

Уха с фрикадельками Fish soup with meatballs

Рыба - 100 г, голова карпа (сазана) - 1 шт., вода - 500 г, молоко - 1 ст. Fish - 100 g, head carp (carp) - 1 pc., Water - 500 grams, milk - 1 tbsp. ложка, масло сливочное - 1 ч. ложка. spoon, butter - 1 tsp.

рыба - 100 г Fish - 100 g
голова карпа (сазана) - 1 шт. head carp (carp) - 1 pc.
вода - 500 г water - 500 g
молоко - 1 ст. milk - 1 tbsp. ложка spoon
масло сливочное - 1 ч. ложка butter - 1 tsp
яйцо (белок) - 1 шт. egg (protein) - 1 pc.
картофель мелкий - 1 шт. small potato - 1 pc.
крупа манная - 1 ч. ложка semolina - 1 tsp

Из головы рыбы сварить бульон, для этого залить ее водой, посолив по вкусу и положив в воду 1/2 головки репчатого лука, проварить 10-15 мин на слабом огне. From the head of the fish to cook soup, for this to fill it with water, with salt to taste and put in the water 1 / 2 onions, cook for 10-15 minutes on low heat. Голову вынуть. Remove the head. Мякоть сырой рыбы 2 раза пропустить через мясорубку вместе с булкой, вымоченной в молоке, добавить кусочек масла, взбитый в пену белок, на кончике ножа соль. The flesh of raw fish 2 times to pass through a meat grinder with white bread, soaked in milk, add a pat of butter, whipped to foam protein on the tip of a knife and salt. Из полученной массы приготовить фрикадельки. Because of the mix to cook meatballs. В кипяшую уху положить порезанный кубиками картофель, манную крупу. In kipyashuyu ear put cubed potatoes, semolina. Варить 10 мин. Cook for 10 minutes. Опустить в кипящий бульон фрикадельки и варить, пока не всплывут на поверхность. Delete meatballs in boiling broth and cook until they float to the surface.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты детского питания Section Recipes Baby Food Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact