News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Щи из щавеля Sorrel soupЩавель мелко порезанный - 1 чайное блюдце, лук зеленый - 1 перо, масло сливочное - 1 ст. Sorrel finely chopped - 1 tea saucer, green onions - 1 pen, butter - 1 tbsp. ложка, молоко - 1 стакан, яйца - 2 шт., мука - 1 ч. ложка, зелень в сборе - 1 пучок. spoon, milk - 1 cup, Eggs - 2 pcs., flour - 1 tsp, fresh herbs in the collection - 1 bunch.щавель мелко порезанный - 1 чайное блюдце sorrel, finely chopped - 1 tea saucer лук зеленый - 1 перо green onions - 1 pen масло сливочное - 1 ст. butter - 1 tbsp. ложка spoon молоко - 1 стакан milk - 1 cup яйца - 2 шт. Eggs - 2 pcs. мука - 1 ч. ложка flour - 1 tsp зелень в сборе - 1 пучок greens in the collection - 1 bunch В 500 мл кипящей воды опустить одну картофелину, порезанную кубиками, 1 корень петрушки и половину головки нашинкованного репчатого лука. In 500 ml of boiling water, delete one potato, cut into cubes, 1 root of parsley and half the heads chopped onions. Варить 10 мин. Cook for 10 minutes. Положить шавель, добавить по вкусу соль и варить еше 5 мин. Put Shavel, add salt to taste and cook for 5 minutes More. Щи можно заправить обжаренной без масла мукой. The cabbage soup can fill fried without butter with flour. Добавить горячее молоко. Add hot milk. Яйца сварить «в мешочек». Eggs cook "in the bag. Перед подачей на стол в тарелку положить яйцо, сливочное масло, зелень. Before serving in a bowl put the egg, butter, fresh herbs. Щи можно заправить сметаной и гренками. The cabbage soup can fill with sour cream and croutons. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Sorrel soup|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |