Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Beetroot soup Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты детского питания Recipes - culinary Exclusive: Baby Food Recipes

Свекольник Beetroot soup

Свекла молодая с листьями - 1 шт., бульон мясной - 1 стакан, фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. Beetroot young leaves - 1 pc., Meat broth - 1 cup cooked kidney beans (canned) - 1 tbsp. ложка, масло растительное - 1 ч. ложка. tablespoon vegetable oil - 1 tsp.

свекла молодая с листьями - 1 шт. Young beet leaves - 1 pc.
бульон мясной - 1 стакан beef broth - 1 cup
фасоль вареная (консервированная) - 1 ст. cooked beans (canned) - 1 tbsp. ложка spoon
масло растительное - 1 ч. ложка vegetable oil - 1 tsp
паста томатная - 1/2 ч. ложки tomato paste - 1 / 2 tsp
сметана - 1 ч. ложка sour cream - 1 tsp
сахарный песок sugar
соль - на кончике ножа salt - on the tip of a knife

Молодую свеклу с яркой окраской очистить, помыть, нашинковать вместе с черенками и потушить на растительном масле до размягчения. The young beets with a bright color to clean, wash, chop, along with the cuttings and put out the vegetable oil until tender. Добавить томатную пасту, хорошо размешать на сковородке, тушить. Add the tomato paste, stir well in a frying pan, stew. В готовый кипяший бульон опустить свеклу. In stock ready kipyashy omit beets. Прокипятить 2-3 раза. Boil 2-3. Опустить туда же предварительно отваренную фасоль. Delete to the same pre-boiled beans. Посолить по вкусу, чуть-чуть подсластить. Add salt to taste, slightly sweetened. При подаче к столу заправить сметаной. When applying to the table, fill with sour cream.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты детского питания Section Recipes Baby Food


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact